Havi horoszkóp 2020. június – Új egyensúlyok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.05.28. 17:02

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap némi pesszimizmussal indulhat, mivel megnövekedik benned a türelmetlenség és egyre távolibbnak látod egy fontos célod megvalósulását. Lehet, hogy most van itt az ideje az újratervezésnek és be kellene látnod, hogy az eredeti elképzelésed talán már nem valósítható meg. Új terv kell és ezek a napok kiválóan alkalmasak lehetnek ennek átgondolására is.

A hónap közepe már az újdonságok és a friss elképzelések jegyében telhetnek, melyet csak erősíthet az, hogy pénzügyileg pozitívabban alakulhatnak a dolgaid, mint ahogyan eredetileg erre számítottál. Több lehetőség vár és ez alkalmat adhat arra is, hogy egy kicsit nagyobbat gondolj, mint annak előtte. Most gondolkodhatsz ráadásul egyik kicsit hosszabb távon is.

A hónap végén olyan helyről érkezhet elismerés, vagy segítség, ahonnan talán nem is számítasz rá, de ez nem biztos, hogy olyan formában érkezik, ahogyan azt megszokhattad, vagy ahogyan számítottál rá. Ezekben a napokban megszilárdulhat, vagy szorosabbá válhat egy kapcsolatod, mely akár még meghatározó is lehet a továbbiakban.  >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első harmada számodra a tervezés és a hosszabb távú jövőbetekintés fontos időszaka lehet. Most áttekintheted, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megvalósítani és mi az, amivel esetleg már nem számolhatsz. Mindez ugyanakkor a magánéletedre is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről azt hitted szoros kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos, mint hitted.

A hónap közepe jó híreket és egy kellemes, új ismeretséget hozhat. Ez érintheti a munkádat, de a magánéletedet egyaránt és segítségével ismét átélheted azt az izgalmat, amit egy érdekes ember megismerése tud hozni. Az életed előrehaladása a megszokottnál most lassúbb, de annál érdekfeszítőbb lehet és számos megfejteni való titkot hozhat számodra.

A hónap utolsó időszaka lelkesedést és élvezeteket hozhat neked és egy remek kalandot, amennyiben ehhez meglesz benned a kellő nyitottság és kockázatvállalás. Ha pedig hajlandó lennél elhagyni egy időre a komfortzónádat is, életre szóló élményekkel gazdagodhatnál, igaz mindez akár jelentősen megterhelheti a pénztárcádat is. >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.