Havi horoszkóp 2020. június – Új egyensúlyok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.05.28. 17:02

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában támaszkodnod kell a kitartásodra és a türelmedre, mivel dolgok a vártnál lassabban alakulnak megfelelően körülötted. Legyen az a munkával, vagy egy magánéleti tervvel kapcsolatos projekt, számítanod kell némi késedelemre. Ebben az időszakban viszont jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően, ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson.

A hónap közepén akkor lehetsz eredményes a munkádban és a magánéletedben egyaránt, ha sikeresen tudsz alkalmazkodni egy módosult feltételhez. Vedd észre, hogy körülötted több dolog végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltozott, így neked sem szabad ragaszkodnod mindenben a múlt normáihoz.

A hónap végén azt tapasztalhatod, hogy a hatásod, vonzerőd a környezetedre pozitívan változik. Most kezdeményezően léphetsz fel egy kapcsolatban, legyen az magán, vagy üzleti, de arra is lehetőséged adódhat, hogy a vártnál előnyösebb üzletet köss meg valakivel. Ha eladnál, vagy vennél valamit, azt most kezdeményezd! >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában ébernek, figyelmesnek kell lenned, mivel az élet egy talán soha vissza nem térő lehetőséggel ajándékozhat meg. Igyekezz ott lenni, észrevenni a kitáruló kapukat és nem megvárni, míg azokon valaki más sétál be előtted. Ha ezt az esélyt elszalasztod, talán sokáig kell majd várnod a következőre.

A hónap közepén alkalmad lehet egy kis összegzésre, mely során végigveheted, hogy a céljaid, terveid közül vajon hány valósult meg és melyik süllyedt el beteljesületlenül. Ha azonban őszinte vagy magadhoz észreveheted, hogy az arányaid messze nem olyan rosszak, mint azt felületesen elképzelted. Lehet, hogy sokkal sikeresebb vagy, mint azt magadról néha gondolod?

A hónap utolsó időszakában erősödhet benned a harci szellem és könnyen lehet, hogy kapsz egy alkalmon, amikor valakivel megküzdhetsz az igazadért. Légy határozott, de ne engedd, hogy a dolgok túlmenjenek a kulturált vita határain. Az csak bonyolítaná és késleltetné, hogy elérd a valódi célodat, legyen az magán, vagy üzleti jellegű. >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.