Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Az Ikreknek javulhat a pénzügyi helyzete, a Skorpió őrizze meg a méltóságát. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában rendkívül sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne húzd túl magadat, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap közepén egy félreértés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet.

A hónap végén joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivond kardodat és előre nyomulj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Most legyőzheted egy határozott fellépéssel, de egy kis ésszel, rugalmassággal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában felfedezheted a személyiséged, vagy a képességeid egy új, talán egyedi oldalát, ami kiváló alkalmat ad arra, hogy akár elhagyva egy időre a komfortzónádat valami újba, ismeretlenbe kezdj, vagy legalább tegyél egy kis utazást egy új területen. Ezekben a napokban, ha úgy akarod, megszabadulhatsz az életed egy korlátozó tényezőjétől is.

A hónap közepén hajlamos lehetsz a lustaságra és talán egy kicsit a nemtörődömségre is, amit az okozhat, hogy nem érzel magadban elegendő motivációt egy bántó megjegyzés, vagy a megbecsülés hiánya miatt. Ezekben a napokban pénzügyi nehézségek is előjöhetnek, ami növelheti a benned munkáló szorongást, ezek azonban igen gyorsan tovatűnnek, amikor egy szerencsés fejlemény egy csapásra pozitív irányba tereli a dolgokat körülötted.

A hónap végén egyre fokozódik benned az igény a szabadságra és ez még arra is sarkallhat, hogy valamely korlátozó kapcsolatodban változtatásokat tegyél. Talán valakit távolabb tolsz magadtól egy időre, de az is benne van a pakliban, hogy véglegesen elszakadsz tőle. Ezekben a napokban ugyanakkor új megnyugvást találsz az életed egy másik igen fontos területén. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.