Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszaka alkalmas lehet arra, hogy harmóniát, megnyugvást találj egy emberi kapcsolatodban, szeretetet adj és kapj. Lehet ez egy barátság is, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy ennél mélyebb kapcsolat hozza el a lelked békéjét. Kiváló időszak ez arra, hogy feltöltődj energiával, amire talán nagy szükséged is lesz, mivel egy komolyabb erőpróba áll előtted a közeljövőben.

A hónap középső időszakában a racionalitásod lesz hasznodra leginkább és az a tulajdonságod, hogy érvekkel, no és persze a kisugárzásoddal meg tudod győzni még azokat is, akik a véleményeddel teljesen ellentétes álláspontot képviselnek. Használd ki ezt a szupererőt, ami most a rendelkezésedre áll és zárj le végérvényesen egy ügyet, amivel már talán egy ideje küszködni kényszerültél.

A hónap vége már egy lángoló feszültségről szólhat, amely közted és egy hozzád közelálló között törhet ki az eddigi elhallgatás homályából. Mindehhez pedig a szikrát egy ártatlan megjegyzés adhatja, amely önmagában annyira jelentéktelen, hogy egy külső szemlélő számára talán érthetetlen is lehet az ebből keletkezett vihar. Persze te tudni fogod, hogy mi van a dolgok alatt mélyen elásva. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nem szolgálsz majd jó hírekkel azoknak, akik abban reménykednek, hogy elcsúszol végre és vége szakad annak a sikeres időszaknak, amely mostanában jellemezte az életedet. Előfordulhat éppen ezért, hogy valaki szándékosan próbálja megnehezíteni az életedet, ezzel próbálva egy kis örömöt szerezni önmagának. Ne adj felületet az illetőnek még azzal sem, hogy felveszed vele a harcot. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül a tevékenységét.

A hónap közepén könnyen lehet, hogy elcsábulsz és egy későbbi tervedet megpróbálod majd előbbre hozni, de hidd el, a türelmetlenség jó eséllyel hibás lépés lenne részedről. Tartsd az ütemtervet az eredetiek szerint, haladj kis lépésekkel a célod felé. Aki túl gyorsan rohan, előbb utóbb még megbotlik valamiben.

A hónap utolsó időszakában egy váratlan esemény átírhatja a forgatókönyvet körülötted és neked talán az alapoktól kell újratervezned egy nagy valószínűséggel családi projektet. Igyekezz rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott feltételekhez és ne hagyd, hogy mindez szorongással, feszültséggel járjon, mert az rányomhatja a bélyegét az egyik legfontosabb emberi kapcsolatodra is. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

.