Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy izgalmas esemény, változást hoz a mindennapjaidba és csökkentheti a benned dolgozó stressz mértékét. Most szabadabban tudsz gondolkodni, könnyebben ismerkedsz, élsz szociális életet, de jó időszak ez vizsgákra, megbeszélésekre és vásárlásokra is. Ha kedvező benyomást keltenél, vagy kedvezményt kérnél, ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál ezekre.

A hónap közepe az év legjobb időszaka lehet számodra a magánéletben, mivel most vonzónak, népszerűnek érezheted magadat és a belőled sugárzó erő és báj rabul ejtheti a közeledben lévőket. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban váratlan helyekről keresnek meg, vagy kapsz ajánlatot és azon sem, ha egy napon valaki egyértelművé teszi, hogy erősen vonzódik hozzád.

A hónap utolsó napjaiban kerüld a kockázatot és a bizonytalan eredetű termékek vásárlását, mivel most nagyobb az esélye a szokásosnál, hogy valaki a te nyitottságodat és bizalmadat akarja felhasználni a saját gazdagodására. Ezekben a napokban kiemelten ügyelj a törvénytisztelő és tisztességes viselkedésre is, mert egy kétes helyzetben most szinte biztos, hogy nem sikerül elkerülnöd egy kellemetlen büntetést. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka kiváló alkalmat ad számodra egy kis számvetésre, mely során végignézheted, mi valósult meg az eddigi terveidből és mi az, ami még várat magára. Ha pedig valamely tervedről kiderülne, hogy már okafogyottá vált az azóta megváltozott körülmények miatt, ne habozz, töröld, vagy módosítsd nyugodtan. A világ változik, változz vele te is!

A hónap közepe izgalmas átalakulást hozhat a magánéletedbe, egy új kapcsolatot, vagy egy régi kapcsolatod megváltozását, melynek oka lehet külső körülmény, de akár az is, hogy te vágysz egy módosításra az időközben megváltozott igényeid miatt. Egy ilyen változás mindig izgalommal és talán feszültséggel is jár, de hidd el, ez még mindig jobb, mint beleragadni egy olyan szituációba, amelyben azután csak a boldogtalanság vár rád.

A hónap utolsó időszaka rugalmasságot követelhet tőled, különösen akkor, amikor gyorsan kell módosítanod egy programodon, vagy az életed egy eseményén. Néha a dolgok nem úgy történnek, ahogy szeretnénk, de a fontos ekkor is az, hogy ne csússzon ki az irányítás a kezeink közül. Tartsd kézben a gyeplőt és akkor biztosan semmi olyan nem történik, amellyel azután ne tudnál megbirkózni. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.