Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában alkalmad lehet arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg és ezek közül egy egészen rendkívülinek bizonyulhat. Most csökken benned a stressz és szabadabban tudsz gondolkodni is, ami kedvez a társasági, közösségi életednek is. Ha most tárgyalásra, alkura, vagy szívesség kérésére kerülne sor, jó esélyekkel indulsz.

A hónap közepén jó eséllyel javul a pénzügyi helyzeted, de lehet, hogy nem több pénzre, hanem inkább kevesebb költségre számíthatsz valahol. A felszabaduló erőforrások sorsáról viszont ne dönts túl hamar. Könnyen lehet, hogy hamarosan lesz helye a pénznek egy jövedelmező befektetés, vagy egy alkalmi vétel okán.

A hónap közepén egy körülötted hirtelen megváltozó feltétel adhat okot az izgalomra, de pozitív hozzáállással igen gyorsan meg tudod oldani az ezzel kapcsolatos egyensúlyzavart. Légy rugalmas és lásd meg a lehetőséget is a dologban. Lehet, hogy egy ajtó bezárult most előtted, de talán odébb mindjárt meg is nyílt egy új. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában, a környezetedben valaki bepillantást enged számodra egy furcsa titokba, amitől elképzelhető, hogy egy időre úgy érzed majd, hogy kezdesz kicsúszni a komfortzónádból. Ne hagyd, hogy ez a dolog tartósan problémát okozzon neked, csakis annyira törődj vele, amennyire nagyon szükséges és azon túl, foglalkozz inkább a fontos ügyekkel.

A hónap közepén néhány fontos döntést kell meghoznod és ezek közül egy megérdemli, hogy elegendő időt szánj rá. Nem csak azért fontos ez, hogy minden szükséges információ a rendelkezésedre álljon, hanem azért is, mert valaki talán arra akar rávenni, hogy számára kedvező módon intézd ezt az ügyet. Neked pedig most csakis a saját érdekedet kellene nézned.

A hónap végén viszont egy kedvező fordulat, vagy esemény következtében úgy érezheted magadat, mint aki egy nagy tehertől szabadult meg és hirtelen úgy tűnik majd, hogy a világ kinyílik számodra, a lehetőségek pedig szinte végtelenek. Ha ez így ebben a formában talán nem is lesz igaz, az viszont biztos, hogy nyugodtabban és szabadabban tervezheted eztán a magánéletedet és a munkádat is. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.