Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első harmadában nagyon keményen teszed majd a dolgod éppen ezért fog nagyon felháborítani, amikor ezt valaki nem értékeli eléggé és talán még olyan kritikát fogalmaz meg veled szemben, amit igazságtalannal ítélhetsz. Légy bármennyire is feldúlt, ne reagálj most a provokációra, ne hagyd, hogy az illető elérje a célját, hogy lássa, amint elbizonytalanodsz.

A hónap közepén alkalmad lehet arra, hogy egy időre kimozdulj a kényelmi zónádból és részt vegyél egy rendkívüli eseményen, ami talán kissé túlságosan is izgalmas számodra, mégis kellemes emlékeket hozhat és alkalmat arra, hogy egy kicsit oldani tudd a benned dolgozó stresszt.

A hónap vége kihozza belőled a kreativitást és a kezdeményezőkészséget, ami jó alkalmat teremt arra, hogy megmutasd a világnak a benned rejlő művészt. Ez persze nem kizárólag azt jelenti, hogy egy irodalmi, vagy egyéb művészeti munkával kellene előhozakodnod, de valamilyen alkotó folyamatot mindenképpen. Lehet ez a külsőd újragondolása, a lakásod átalakítása, de akár egy extrém recept kipróbálása is.  >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Bak – havi horoszkóp

A hónap első harmadában alkalmad lehet arra, hogy népszerűbbé tedd magadat, vagy egy célodat és ezt nem csak egy körülötted kialakult helyzet segíti, hanem az is, hogy a meggyőző képességed most sokkal erősebb lehet, mint máskor. Mindez alkalmas lehet arra is, hogy sikeresen kereskedj, vegyél vagy adjál el valamit, de most jó eséllyel tudsz hatékonyan intézni egyes ügyeket egy hivatalban is.

A hónap közepén egy ideálisan alakuló helyzet lehetőséget ad számodra arra, hogy egy valakivel régóta fennálló feszültséget rendezz, vagy enyhíts. Tegyél meg mindent, amit lehet, de közben mindenképpen kerüld a régi sérelmek felemlegetését. Nehogy egy kis probléma helyett sikerüljön végül fújni egy sokkal nagyobbat.

A hónap utolsó időszakában egy intrika, vagy provokáció érhet, amit talán a szokásosnál most nehezebben tudsz majd kezelni, különösen akkor, ha olyan személytől érkezik, akitől mindezt egyáltalán nem várnád. Ne feledd, hogy egy ilyen helyzetben a legrosszabb, ha elveszted a fejedet és látható rajtad az ingerültség. Ezzel ugyanis azt jelzed a másik félnek, hogy elérte a célját. Egy higgadt mosollyal, hidd el, többre mész! >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.