Havi horoszkóp 2020. szeptember – Fontos döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.08.27. 17:05

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszaka a szerencse jegyében telik számodra és ez az életed több területén is jelentkezhet, akár egyszerre is. Izgalmas napok lehetnek ezek, amikor pénzügyi és lelki gyarapodásra egyaránt jó esélyed van, mindezek alapja pedig egy fontos hír lehet, ami alaposan felforgatja körülötted a nyugalmas hétköznapokat.

A hónap második felében egy döntést kell meghoznod és emiatt talán stresszes napok várnak rád, de ügyelj arra, hogy ne hatalmasodjon el rajtad a feszültség. Ha ugyanis teljesen rágörcsölsz a dologra, annak csakis az lehet a következménye, hogy hibásan választasz, vagy éppen az, hogy a nyomás hatására nem is mered letenni a voksodat egyik, vagy másik lehetőség mellett sem.

A hónap végén egy számvetés várhat rád, amikor egy nevezetes dátum okán átgondolhatod az eddigi életedet és talán leszel elég bátor, húzol egy vonalat, vagy ha úgy tetszik, letűzöl egy zászlót, teszel egy lépést előre. Ha ezt megteszed, onnan már talán nem is lesz visszaút, ami kezdetben talán kissé félelmetes lehet, de ha előre akarsz haladni, ezt nem igazán spórolhatod meg.  >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első harmadában energiád és lelkesedésed segít majd, hogy jó benyomást tegyél az emberekre, az pedig abban, hogy elérd a céljaidat. Ezekben a napokban nehezen lehet majd ellenállni a kisugárzásodnak, így könnyedén tudod meggyőzni a környezetedet az igazadról, de komolyan hozzájárulhat ahhoz is, hogy egy üzletet sikeresen nyélbe üss. Ha pedig a párkapcsolatodban szeretnél elérni valamit, most az is könnyebben teheted meg.

A hónap közepén viszont egy váratlan esemény, egy félreértés, vagy egy harmadik személy ármánykodása következtében próbatétel elé kerül egy személyes kapcsolatod, amely lehet barátság, de akár egy szerelmi viszony is. Ebben az időszakban légy nagyon óvatos a reakcióiddal, ne menj bele szélsőséges vitákba és próbálj kiegyensúlyozott maradni. A határozott és nyugodt hozzáállásoddal megőrizheted a méltóságodat, az idő pedig sok mindenre gyógyírt adhat, méghozzá hamarabb, mint gondolnád.

A hónap végén óvatosnak kell lenned egy felbukkanó ismeretlennel, aki megpróbál téged elcsábítani, vagy rávenni valamire. Mielőtt bizalmat szavaznál az illetőnek, derítsd ki a céljait, szándékait, vagy legalább figyeld meg alaposan a kommunikációját. Ha a megérzésed veszélyt sejt, hamar jelezni fog. Hallgass és figyelj rá! A hónap utolsó napjaiban egy váratlan esemény kelt izgalmat, de nem a rossz értelemben. >>> Ez itt az öt legfüggetlenebb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.