Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszaka bizonytalanul indulhat számodra, amikor időnként azt érezheted, hogy képtelen vagy harmóniát találni két számodra nagyon fontos kapcsolat között. Nehéz döntések között őrlődhetsz és talán többször is kompromisszumra kényszerülhetsz. Ezek a napok ugyanakkor egy váratlan fejleménnyel is szolgálhatnak, melyben a legfőbb támaszod egy nyitottan gondolkodó személy lehet.

A hónap közepén csökkenhet a körülötted lévő stressz mennyisége, ami megkönnyíti a helyes döntéseket és lehetőséget ad arra, hogy végre egy kicsit ellazulj lélekben. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy egy kicsit nagyobb fokozatba kapcsold a testedet, növeld az edzésadagodat, vagy éppen felvegyél a naptáradba egy új mozgásformát is. A most elégetett energia duplán fejti ki hasznos hatását a szervezetedre!

A hónap végén nem úszol meg egy kisebb-nagyobb magánéleti drámát, amely rövid időre instabilitást hozhat egy személyes kapcsolatodban. Mindezt azonban kihasználhatod arra, hogy egy új megközelítéssel új alapokat teremts, ami segít abban, hogy a jövőben hasonló esetek ritkábban forduljanak elő. Ezekben a napokban egy feszült helyzet visszalépést követelhet tőled.  >>> Itt az eheti horoszkópod is

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszaka belső nyugalmat és egyensúlyt hoz az életedbe. A kapcsolataid, legyenek azok magán, vagy munkahelyi jellegűek, harmonikusan alakulnak. Most jó esélyed van előbbre lépni, szorosabbá tenni egy viszonyt, de közben figyelemmel kell lenned egy bizonyos személyre, aki féltékeny rád, a sikereidre és az irigységtől akár még arra is képes lehet, hogy keresztbe tegyen neked.

A hónap közepe némi bizonytalansággal érkezhet el, melyet az okozhat, hogy egy hír, vagy várt esemény nem akkor következik be, amikor erre számítani lehet. Légy türelmes és igyekezz kemény munkával tölteni a várakozás időszakát és ne adj teret a sötét gondolatoknak, melyek most könnyebben jönnek, mint kellene. Jó időszak lehet ez valami kreatív tevékenységhez, ami eltereli a figyelmedet egy időre.

A hónap utolsó időszaka meghozhatja számodra a jó híreket, amitől fellélegezhetsz és végre ismét színesben láthatod a világot magad körül. Most új célok, elképzelések fogalmazódhatnak meg benned, melyek megvalósításához külső támogatásban is joggal bízhatsz. Ezekben a napokban körbelengheti a gondolataidat a romantika, amely kiszínezheti egy meglévő kapcsolatodat, de akár még új izgalmakkal is szolgálhat számodra.  >>> Itt az eheti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.