Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában számítanod kell arra, hogy időnként azt érzed, fellázadtak ellened a tárgyak. Mindez pedig különösen a műszaki dolgokkal történhet meg, melyek a legváratlanabb helyzetekben hagyhatnak cserben. Légy felkészült és ne bízd magadat csakis a technológiára, akkor csökkentheted a kellemetlen meglepetések számát! Ezekben a napokban erős hatással lehetnek rád egy különleges ember mondatai.

A hónap közepén izgalmas változások történhetnek a szerelmi életedben. Egy lehetséges harmadik váratlan felbukkanása ugyanis eldönthet egy régóta billegő kérdést és végre elindíthatja egy fontos viszonyodat egy olyan irányba, mellyel kapcsolatban mindeddig komoly kétségek és bizonytalanságok munkáltak benned.

A hónap utolsó napjai a szembenézés és az összegzés időszakát hozhatják el számodra és egy új kezdet lehetőségét, amely talán nem pontosan olyan, mint az álmaidban, de jó kiindulópontja lehet annak, hogy később olyanná változzon. Ezekben a napokban egy megváltozó körülmény kreativitást és talán némi kockázatot is vár tőled, de mindez valószínűleg igencsak kedvedre való változást hoz majd az életedbe. >>> Itt az eheti horoszkópod is

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában fontos lehet, hogy a környezetedre és azon belül is bizonyos emberekre jó benyomást tégy, így igyekezz nemcsak tudással, hanem megjelenésben is felkészülten menni egy találkozóra. Most egy váratlan kezdeményezés találhat meg, ami olyan lehetőséggel ajándékoz meg, amely talán csak egyszer jön el az életben. Ezzel kapcsolatban számíthatsz némi bizonytalanságra önmagadban, melyet egy bölcs ember tanácsa könnyedén feloldhat benned.

A hónap közepén egy rossz hír miatt nagy lehet benned az igény a szeretetre és a gyengédségre, de van esély arra, hogy végül ezzel kapcsolatban csalódnod kell valakiben, aki fontos számodra. Ne légy túl szigorú az illetőhöz és vedd észre, hogy mások körülötted talán sokkal nehezebb perióduson mennek keresztül, mint te. Ezek a napok jó alkalmat teremtenek számodra kreatív tevékenységekre, melyeknek terápiás hatásai is lehet a lelkedre.

A hónap utolsó időszaka már jó hírekkel teremt kedvező hangulatot számodra. Ezek a napok mozgalmasan és eredményesen telnek, jó lehetőségeket teremtve a pénzkeresésre és a kapcsolataid szorosabbá tételére. Most egy kiszámíthatóbb és pozitívabb jövőkép kerülhet a látókörödbe, melynek elérésében valaki társként komoly segítséged lehet. Ebben az időszakban tartózkodj a komolyabb kockázatok vállalásától.  >>> Itt az eheti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.