Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első harmadában arra kell készülnöd, hogy eléred a céljaidat, sikereket könyvelhetsz el, de mindezekért sokkal keményebben és hosszabb ideig kell küzdened, mint amire számítottál. Ne hagyd, hogy eltántorítson mindez, ragaszkodj minden esetben azokhoz az alapokhoz, értékekhez, amelyek eddig is irányt mutattak számodra, még akkor is, ha azt érzed, körülötted mindenkinek kezd elmenni a józan esze. Ezekben a napokban egy provokációt is ki kell védened, készülj fel rá!

A hónap közepén egy olyan váratlan esemény rázza fel körülötted a közvéleményt, amely várhatóan alapvető hatással lehet mindenki terveire, így a tiédre is. A sikered most a rugalmasságodon és a kreativitásodon is múlik, de készülj arra is, hogy komoly erőfeszítések várnak rád. Ezek a napok feszítettebb pénzügyi tervezést is igényelnek tőled, de komoly gondokkal ezen a területen végül nem kell számolnod.

A hónap utolsó időszaka nyugalmat, harmóniát és egyensúlyt hoz az életedbe és egy olyan sikert, amelyet szinte mindenki értékelni fog a környezetedben. Ezekben a napokban egy kicsit több időt tölthetsz pihenéssel, regenerálódással, de ügyelned kell arra is, nehogy úrrá legyen rajtad a lustaság, motiválatlanság. A hónap végén egy friss kapcsolatod olyan gyorsan véget ér, mint amilyen gyorsan kialakul. >>> Itt az eheti horoszkópod is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában önbizalommal és pozitív hozzáállással kell közelítened egy feladathoz, amely így meghozhat számodra egy régóta várt sikert és sikerül kivívnod egy számodra fontos ember elismerését, csodálatát. Most kedvező szituáció alakulhat ki körülötted ahhoz, hogy egy létrán egy fokkal feljebb lépj, használd ki a helyzetet és szerezz pontot még akkor is, ha ez ügyben, kezdetben némi ellenállásba ütközöl!

A hónap közepén egy számodra jó hír valaki másnak a környezetedben problémás helyzetet teremt, így okosabban teszed, ha nem vele ünnepled meg mindezt. Légy szerény és visszafogott most, ha lehet, ne kelts irigységet, vagy egyéb rossz érzést azokban, akik fontosak számodra, vagy azok lehetnek még a jövőben. Bármit is teszel, vagy nem teszel azonban, egy valakitől mindenképpen számíthatsz provokációra, ne ugorj be neki!

A hónap vége pénzügyileg megterhelőbb lehet számodra az átlagosnál, hiszen számos extra kiadással kell majd számolnod. Igyekezz okosan tervezni, tartózkodni a túlzásoktól és ahol lehet, kompromisszumra törekedni. Ne hagyd, hogy a környezetedben növekvő pszichózis hatással legyen rád, te csak ragaszkodj azokhoz az elképzelésekhez, melyeket már jó előre lefektettél erre az időszakra önmagadnak. >>> Itt az eheti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.