Hirdetés

Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

A Rák bizonytalanságot érezhet, a Szűz számára eljöhet a siker. Havi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmada feszültségben telhet, amit részben műszaki problémák, részben emberi mulasztásokból adódó bosszúságok okozhatnak. Ezekben a napokban cselekedeteidre erős hatással lehet a hangulatod, így komoly megbeszéléseket, tárgyalásokat lehetőleg ne tervezz. Ha csak teheted, kerüld el most a pénzügyi vonzatokkal járó szerződések megkötését is.

A hónap közepe váratlan fejleményt, vagy váratlan találkozást hozhat az életedben, mely lehet egyben egy remek lehetőség is, ha kellően nyitottan közelítesz hozzá. Bár ezek a napok alapvetően pozitív változást hozhatnak az életedbe, lehetnek nehéz pillanatok, különösen akkor, ha valakit, aki közel áll hozzád, nem kellően tájékoztatsz új terveidről. Egy félreértés pedig most végzetes is lehet, így legyél körültekintő.

A hónap végére nagyon erős lehet benned az igény a változásra és a türelmetlenség akár még egy meggondolatlan lépésre is késztethet. Igyekezz professzionálisan közelíteni a dolgokhoz és ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák a tetteidet. Ez különösen a miatt lehet fontos, mert valaki komoly erőket mozgathat meg azért, hogy kibillentsen az egyensúlyodból intrikáival, rosszindulatú megjegyzéseivel. Ne dőlj be neki! >>> Itt az eheti horoszkópod is

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában valaki nyomást gyakorolhat az életedre, vagy igyekszik majd szándékosan megnehezíteni azt, de mielőtt a védekezésen, vagy netán az ellentámadáson gondolkodnál, igyekezd megtudni, mi mozgatja az illetőt, mik a céljai, mit szeretne elérni ezzel. Könnyen lehet ugyanis, hogy emögött valójában egy szimpla irigység áll. Ha pedig így van, nincs dolgod vele. Legyen az ő baja mindez.

A hónap közepe viszont szorongást és türelmetlenséget hozhat az életedbe, ami még a kikapcsolódást, lazítást is megnehezítheti számodra. Talán kezd eleged lenni egy körülötted tartósan jelen lévő szituációból, de az is elképzelhető, hogy egyéb korlátozó tényező, vagy személy az, akivel szemben már elfogyott benned a béketűrés. Ezekben a napokban számítanod kell arra, hogy egy-egy ponton elszakad benned a cérna és utat talál a belőled kitörni szándékozó feszültség.

A hónap végén viszont megtalál a siker, ami legnagyobb valószínűséggel egy magánjellegű dologban jelentkezik és amely elfeledtet veled minden problémát, gondot magad körül. Izgalmas és talán egy kissé ijesztő szituáció alakulhat ki körülötted, amelyben kiderülhet, hogy olyan lehetőségekkel is élhetnél, amelyre eddig talán álmodban sem gondoltál. Ne bizonytalankodj, mindez ugyanis jár neked! >>> Itt az eheti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.