Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap eleje talán feszültebben telik a szokásosnál és erre még az is rátehet egy lapáttal, hogy ezekben a napokban számítanod kell meghibásodásokra és egyéb műszaki jellegű problémákra is. Egy fontos információ lehet, hogy a legrosszabb időpontban lesz elérhetetlen számodra, amely késedelmet és bizonytalanságot okozhat egy kényes szituációban. Amiben csak teheted, készülj fel előre az ilyesmire, ne hagyd, hogy a technika ördögének esélye legyen ellened.

A hónap közepe viszont remek alkalmat teremt számodra a pénzkeresésre, vagy arra, hogy hatékonyabban költsd el azt az összeget, melyet amúgy is el kell költened. Légy résen, figyeld a lehetőségeket, de légy türelmes és kitartó is. Vedd észre, hogy gyakran az első ajánlat csak bemelegítésnek számít, mondjanak róla bármit is neked róla. Ha ügyesen kalkulálsz, most remek pozíciókat vehetsz fel!

A hónap utolsó időszakában kreatívan és kezdeményezőn kell fellépned egy magánéleti vitában, vagy félreértésben. Most úgy kell elérned a célodat, hogy közben megőrizd a kedvező képet, amely rólad kialakult. Mindehhez pedig szükséged lesz arra, hogy egy bizonyos területen kompromisszumot köss. A hónap végén egy kezdetben ijesztő hírről később kiderül, valójában számodra kedvező változásokat hoz.  >>> Itt az eheti horoszkópod is

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszaka egyben számodra a szembenézés és az összegzés ideje is lehet. Most alkalmad lesz visszatekinteni az eddigi életedre és összefoglalni magad számára, hogy honnan, hová jutottál. Új célokat is kitűzhetsz magad elé, melyeket azonban egy a múltból váratlanul előbukkanó emlék némileg módosíthat. Ezekben a napokban egy meglepetés arra is emlékeztet majd, hogy körülötted milyen sok ember van, aki igazán megbecsül és szeret.

A hónap közepén úrrá lehet rajtad a türelmetlenség, melyet főleg az okozhat, hogy valami, amit már jó ideje vártál elmarad, vagy későbbre tolódik. Igyekezz ugyanakkor megérteni azt is, hogy körülötted most olyan erők mozgatják a szálakat, melyekkel nem dacolhatsz. A legtöbb, amit tehetsz, hogy rugalmasan gondolkodsz és igyekszel a legjobbat kihozni a rendelkezésedre álló lehetőségekből. Hidd el, ez sem kevés!

A hónap végén több pozitív visszajelzés erősíthet meg abban, hogy jó irányba tartasz, ami önbizalmat, erőt ad számodra a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Mindezt némiképpen árnyalhatja azonban, hogy egy kapcsolatodban növekedhet a kiszámíthatatlanság, melyet egy váratlan esemény, vagy valakinek az intrikája csak tovább erősít. Most józannak és kitartónak kell lenned és bár nem szereted a játszmákat, most mégis szükséged lehet arra, hogy egy időre elrejtsd a valódi érzéseidet is. >>> Itt az eheti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.