Havi horoszkóp 2020. november – Változó feszültségek

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.10.29. 16:02

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kemény munka várhat rád, talán keményebb és hosszabb idejű is, mint amire számítasz, de a siker nem marad el. Tedd meg amit kell, hogy elérd a célod, de közben ügyelj arra, nehogy valaki olyan felségterületére tévedj, aki ártani tud neked. Bármennyire is ügyelsz azonban, arra fel kell készülnöd, hogy előbb, vagy utóbb valakinek szemet szúr a fejlődésed és megpróbál keresztbe tenni neked, vagy provokálni próbál.

A hónap közepén egy esemény, vagy hír felrázhatja körülötted a közvéleményt és olyan változásokat indíthat be, melyek rád is hatással lehetnek. Tartsd nyitva a szemed, igyekezd elkerülni a buktatókat, de közben légy résen, hiszen egy változás mindig egyben lehetőség is. Ezek a napok mindemellett remek alkalmakat tartogatnak számodra arra is, hogy költsd a pénzedet, miközben számítanod kell olyan csábításokra is, melyeknek nagyon nehezen tudsz majd ellenállni.

A hónap vége egy kisebb, vagy nagyobb drámát hozhat a magánéletedbe, különösen akkor, ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a türelmetlenség és az ingerlékenység. Igyekezz rugalmasan kezelni időpontokat és légy nyitott akár hirtelen változtatásokra is, ami a családi, vagy magánjellegű terveidet illeti. Vannak helyzetek, melyek felett nincs hatalmunk, bármennyire is szeretnénk ennek ellenkezőjét hinni.  >>> Itt az eheti horoszkópod is

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyugalom és belső egyensúly jellemez majd, sikert sikerre halmozol és ez egyre több ember számára lehet látható a környezetedben. Most azonban nemcsak őszinte elismerésekkel találkozhatsz, hanem számítanod kell egy bizonyos helyről, egy bizonyos személytől arra, hogy irigységből, vagy rosszindulatból megpróbál intrikával kellemetlenkedni neked. Légy határozott, de csak annyira törődj az illetővel, amennyire szükséges. Igazán ártani nem fog tudni neked.

A hónap közepén teljesülhet egy régi vágyad, alkalmad lesz megszerezni, megvásárolni valamit, ami fontos neked. Igyekezz jó üzletet kötni és ragaszkodni az elképzelésedhez még akkor is, ha veled szemben valaki ki akarja használni az alkalmat egy kis nyerészkedésre. Ezekben a napokban számítanod kell egy provokációra is egy olyan embertől, aki valamiben a pozíciódra tör. Ne ülj fel neki, ne hagyd, hogy kizökkentsen a nyugalmadból és elérje a célját.

A hónap vége nyugodtan és kiegyensúlyozottan telik mind a munkádban és a magánéletedben. Ezek a napok kiemelten csábítóak lehetnek számodra a vásárlásra, de közben fokozottan ügyelned kell arra, nehogy a könnyelműséged áldozata légy. A hónap végén viszont megnövekedik benned a kockázatviselési hajlandóság, amely ha nem vigyázol, akár komoly veszteséget is okozhat neked pénzügyileg. >>> Itt az eheti horoszkópod is

.