Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Az Ikrek életében izgalmasabb időszak következik, az Oroszlánnak meggondoltan kell viselkednie, a Szűz konfrontálódhat valakivel. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében erős lesz benned a késztetés, hogy új irányokat keress a munkádban és talán a magánéletedben is. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelj arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt magadban. Ezekben a napokban ráadásul még csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap közepén valaki tudatosan megpróbálja nehezíteni az életedet, de neked igyekezned kellene mindezt figyelmen kívül hagynod, amennyire csak lehet. Próbálj meg visszafogottan reagálni, hiszen könnyen lehet, hogy az illető célja éppen a provokáció. Kierőszakol tőled egy éles reakciót, majd megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő.

A hónap végén egy változás következtében fennálló bizonytalanság kellemetlen hangulatot hoz, mivel aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz döntés, gondold meg jól. A hónap utolsó napjaira helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmusod is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy olyan hírt kaphatsz, amire már régóta vártál. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején felerősödhet benned a harag és elkeseredettség, ami könnyen vezethet konfliktushoz, különösen akkor, ha nem gyakorolsz kellő önuralmat. Mérsékeld az elvárásokat a környezeted felé és önmagaddal szemben is, mert könnyen lehet, hogy ezúttal túl nagyok az igényeid. Gondold végig, hogy mit akarsz elérni és ehhez mi a valóban kivitelezhető megoldás.

A hónap közepén megnő a valószínűsége annak, hogy félreértésbe keveredsz valakivel, így fordíts különösen nagy figyelmet a megfelelő kommunikációra és a világos egyértelmű döntésekre. Ezekben a napokban, ha szerződést kötnél, járj el különösen nagy figyelemmel és ha kell, inkább kérj szakértő segítséget. Összpontosíts most a pénzre, a vagyonra, de közben ügyelj arra is, hogy a környezetedben egyes lépéseid visszatetszést kelthetnek.

A hónap végén némi bizonytalanság léphet fel benned, mivel meggyengülhet a hited valamiben, ami eddig zsinórmértékül szolgált egyes döntéseidben. A mindenség folyamatosan változik és a régi szabályok egyes esetekben már nem érvényesek. Változz te is a világgal! Mire véget ér ez a nehéz hónap, megtalálod az utadat és kisimulnak a dolgok is körülötted. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.