Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején az idegesség és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyet felerősít az is, ha hallgatsz valaki rossz tanácsára. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

Ezekben a napokban egy nagyobb változás is körvonalazódik körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet a megérzéseidre is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, mindez különleges változásokat indíthat be az életedben.

A hónap közepén lelkesen belevetheted magadat a munkába, és mivel ezekben a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy vállalkozást indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A hónap végén a magánéletedben bizonytalan helyzet okozhat átmeneti feszültséget, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatva, hogy milyen sérülékeny lehet egy jól működő kapcsolat is néha. Ezekben a napokban kissé elfáradhatsz és megnövekszik az igényed egy kis gyengédségre, romantikára. Szerencsére lesz körülötted olyan valaki, akitől ezt megkapod pontosan úgy, ahogyan vágysz rá.  >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején magabiztosságod és pozitív hozzáállásod kedvező képet fest rólad valakinek, aki nagyon sokat segíthet neked a céljaid elérésében. Ügyelj arra, hogy ne légy tolakodó, várd meg az egyértelmű jelzést arra, hogy megtehesd végre, amit szeretnél.

Ezekben a napokban konfrontációba keveredhetsz egy közeli ismerőssel, vagy rokonnal, de ügyelned kell arra, nehogy a helyzet elfajuljon és esetleg hosszú távú problémát hozzon egy fontos kapcsolatodba.

A hónap közepén meginoghat a bizalmad valakiben, akiben eddig vakon hittél és ez egyre növekvő bizonytalanságot okozhat benned. Elképzelhető az is, hogy ezek után hosszú időnek kell eltelnie, hogy ebben a kérdésben nyugvópontra juss. Így van ez: a bizalmat megszerezni hosszú idő, elveszíteni viszont a pillanat műve.

A hónap végén olyan lehetsz a környezeted számára, mint egy erőteljes energiaforrás. Kreativitásod és mentális erőd feltölti a körülötted lévőket, így jó alkalom lesz most arra, hogy beindíts valami új dolgot magad körül és ehhez megnyerd a környezeted támogatását is. Ezekben a napokban felmerülhet egy utazás ötlete is, amely már a szervezése közben is izgalmakat hozhat az életedbe. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.