Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején egy jó elképzelésed, vagy egy sikered nagyot dobhat a népszerűségeden a közvetlen környezetedben és lehet, hogy egyszerre sokan szeretnének a közeledben sütkérezni. Élvezd az érdeklődést, de ügyelj arra is, hogy közben ne hanyagolj el valakit, aki most jobban rászorul a támogatásodra, mint valaha.

A hónap közepén ismét elmerenghetsz az idő múlásán, ami egy rövid időre akár ki is billenthet az egyensúlyodból. Mivel azonban stabil a lelked, könnyen visszatalálsz önmagadhoz és koncentrálhatsz egy előtted álló feladatra, tervre. Ez fontos is lesz, mivel a körülötted zajló változások most kihatnak a pénzügyeidre is, aminek kezelésére könnyen lehet, hogy egy hosszabb távú elkötelezettség vállalására lesz szükség.

A hónap utolsó időszakában egy váratlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, és ami nehézzé teszi, hogy alaposan megfontold a tetteid későbbi következményét. Az ügy kimenetele elsősorban a magánéletedre lehet hatással és könnyen lehet, hogy egy rossz döntés után végül hosszabb folyamat lesz helyre hozni a károkat. Légy óvatos! >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején szinte naponta változik majd a hangulatod, hol szorongást, hol pedig kitörő optimizmust érzel a szerint, ahogyan az aktuális napi hírek, események befolyásolnak. Kerülj bármilyen hatás alá, soha se feledd, hogy néha elő kell venni a kockás papírt és kiszámolni, mennyi az annyi. Ebben az időszakban, ha nem figyelsz eléggé, kapcsolati problémáid merülhetnek fel, különösen, ha nem tudod kordában tartani az érzelmeidet és a reakcióidat. Igaz, hogy egy erős kapcsolat sok mindent kibír, de nem valószínű, hogy ezt túl gyakran tesztelni kellene.

A hónap közepe szellemi éberséget és gyors gondolkodást követel tőled. Nagyon elfoglalt leszel ezekben a napokban, terveket készíthetsz, egy megállapodást írhatsz alá és szükséged lesz arra is, hogy megfelelően kommunikáld a környezeteddel, mit miért teszel.

Ezekben a napokban valakinek szüksége lehet a nagylelkűségedre és a segítségedre is. Tedd meg, amit lehet ez ügyben is, vidámabb és elégedettebb leszel.

A hónap végére össze kell állítanod egy stratégiát az elkövetkező évekre, mivel egyre közeledik az a vonal, amelyet magad elé húztál és amelyet már nem szeretnél átlépni. Ezekben a napokban kiéleződhet egy feszültség közötted és egy számodra fontos személy között, melyet csak egy okos kompromisszummal tudsz feloldani.  >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.