Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy nagy lehetőségről kell lemondanod, amely némi feszültséget okoz majd benned, de ne feledd, hogy nincs soha vissza nem térő lehetőség. Majd összejön a dolog legközelebb. 

Ebben az időszakban viszont egy flört pezsgően hat az érzelmeidre, de óvatosnak kell lenned, mivel egy meggondolatlan lépés könnyen felboríthat minden, amit fontosnak tartasz.

A hónap közepén egy kialakuló helyzetben az időhiány megnöveli a lehetőségét annak, hogy hibás döntést hozz, így ilyenkor fokozottan támaszkodj arra, akiben a legjobban megbízol, hogy elkerülj egy esetleges katasztrófát.

A hónap utolsó napjaiban belső nyugalom és harmónia jellemez majd, mivel körülötted a dolgok az előzetes elképzeléseid szerint haladnak. Ezekben a napokban figyelned kell, mert alkalom adódhat arra, hogy még tovább fejlődj és támogatást szerezz olyan helyről is, ahonnan eddig nem számoltál segítséggel.

A magánéletedben gyakorold a megbocsátást, hogy tovább tudj lépni valakivel kapcsolatban, még akkor is, ha az illető csalódást okozott és még hosszú idő kell, hogy ismét teljes mértékben bízni tudj benne. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban feszült viszony alakulhat ki egy számodra fontos emberrel, melyet az ő meggondolatlan viselkedése, vagy sértő kommunikációja okoz majd. A te türelmeden és pozitív hozzáállásodon múlik majd a kapcsolat további alakulása.

A hónap közepén kiegyensúlyozott gondolkodás jellemez majd, ez jó időszak lesz az üzleti és pénzügyek intézésére, szerződések aláírására és fontos döntések meghozatalára is. Ebben az időszakban egy szerencsés esemény növeli az önbizalmadat és segít egy pénzügyi természetű probléma megoldásában is.

Ezekben a napokban viszont elveszítheted a hited valamiben egy váratlan hír, vagy esemény okán. Az első napok sokkja után derül ki, hogy ez tartós, vagy rövid távú változásokat okoz majd benned. A jövő valószínűleg nem kizárólag rajtad fog múlni.

A hónap vége felé egyre inkább a nyugalom és a harmónia jellemez majd, néhány célodat eléred és jó alkalmat találsz arra is, hogy újakat tűzz ki. Környezetedben pozitív lehet mindehhez a hozzáállás, ami még jobban növelheti az önbizalmadat. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

.