Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Nyilas - havi horoszkóp

A hónap elején egy kaland csábítása erős lehet, de bármekkora is a kísértés, most nem szabad engedned ennek, hacsak nem elfogadható számodra akár egy gyors szakítás lehetősége is.

Sikert hoz viszont ez az időszak egy nagyon fontos, pénzügyeket is érintő dologban. Számolnod kell ugyanakkor emiatt egy kis irigységgel és intrikával, ráadásul olyan helyről, ahonnan ilyesmire nem számítottál. 

A hónap közepén igyekezned kell jó benyomást kelteni valakiben, ami nagy valószínűséggel tökéletesen sikerül majd és ez komoly önbizalom növekedést okoz nálad. Ha van egy kezdeményezés, melyet szeretnél elindítani, akkor most erre alkalmad lesz. Vágj bele és a siker nem kerül el!

A hónap vége viszont megmutatja számodra, hogy pénzügyileg te is sebezhető vagy, ami arra ösztönöz majd, hogy elmozdulj a nagyobb stabilitás és az anyagi biztonság irányába. Ha van terved egy változtatásra, most van itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni rajta. Ez az időszak számodra nagyon kedvező egy új elkötelezettség vállalására is.

Ezekben a napokban nem feledkezhetsz meg bizonyos dátumokról sem és ügyelj arra, hogy ne okozz csalódást valamiben, ami a partnered számára fontos. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy változás lehet hatással a mindennapjaidra, amely rugalmasságot követel tőled és néhány dolog pótlólagos felülvizsgálatát. Ha változik a környezet, a régebben kitűzött célok néha értelmetlenné válnak. Ezekben a napokban ugyanakkor lelkesedés és megnövekedett vitalitás is jellemez majd, és valódi előrelépést érhetsz egy számodra fontos magánéleti probléma megoldásában is. 

A hónap közepén számolj azzal, hogy a szokásosnál keményebben kell megdolgoznod a sikerért és mindenki másnál jobban kell majd bizonyítanod a rátermettségedet egy feladatra. Mindeközben lehet, hogy az öntudatos viselkedésed valakit felháborít és talán még provokációval is számolnod kell. Hagyd ezeket figyelmen kívül és koncentrálj inkább a nagy képre.

A hónap végén szükséged lehet a megbocsátás képességére, amit főleg a magánéletedben történő események indokolnak. Légy türelmes, de ügyelj arra is, hogy ne használják ki a jó szívedet. Mivel rosszul viseled, ha csalódást okoznak neked, nagyobb érzelmi kontrollra lesz szükséged, ha nem akarsz egy elhúzódó vita közepén élni az elkövetkező hetekben. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.