Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.11.26. 16:02

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején változás várható a magánéletedben, ami izgalmat hoz, de elsősorban jó értelemben. Ez az időszak alkalmas lehet egy kis flörtre, de arra is, hogy meglévő partnereddel egy kicsit feldobjátok az unalmas hétköznapokat. Engedd szabadon a fantáziádat és kezeld lazábban a tabukat akár a hálószobában is!

Ez az időszak mindemellett egy új lehetőséget, vagy izgalmas alkalmat is elhozhat számodra a munkádban. Bátran fogj bele, légy kezdeményező és bátor! 

A hónap közepén a szokásosnál is vonzóbbnak érezheted magadat, amely magabiztosságot kölcsönöz majd a kapcsolatodban, ha pedig egyedül élsz, nagyobb teret ad számodra az új élmények begyűjtéséhez is. Erre még rá is erősítetsz a szépségipar szolgáltatásaival, ez pedig már igazán ütős kombináció lehet.

A hónap utolsó napjai viszont már elhozzák a harmóniát és belső nyugalmat számodra, a munkádban pedig egy rendkívül produktív időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy fejlődj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz és a megnövekedett lehetőségeidhez. Ehhez ráadásul most hathatós külső támogatást is kaphatsz. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Rák – havi horoszkóp

A hónap eleje fokozott izgalmakat és feszültségeket hoz az életedbe, ami nem csak a partnerkapcsolatodra, hanem a munkádra is hatással lesz. Légy rugalmas és állj készen egy lehetőségre, amely hamarosan mindent megváltoztat körülötted, ha te is úgy akarod. 

A hónap közepén szerződések megkötése vár rád és döntéseket kell hoznod. Légy körültekintő, nehogy az eddigi összes munkád füstbe menjen egy meggondolatlan lépés miatt.

A hónap ezen időszakában megnövekedik az igényed a szeretetre, de könnyen lehet, hogy ezért meg kell dolgoznod egy kicsit. Járj kedvében egy a partnerednek, melyet ő biztosan örömmel fogad majd. Dolgozz azon is, hogy csökkentsd az elvárásaidat vele szemben és vedd észre, hogy mekkora nyomást helyez rá az, hogy mindenben megfeleljen neked.

A hónap végén a szokásosnál is többet kell foglalkoznod a munkáddal, ha azt szeretnéd, hogy az eredmény olyan legyen, mint ahogy te azt elvárod. Ezekben a napokban elképzelhető, hogy bizonyítanod kell szaktudásodat, rátermettségedet is valamiben, hogy elérd a célod. Ne hagyd magad ugyanakkor provokálni. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely vállalhatatlan számodra, inkább lépj vissza elegánsan.

Egy magánkapcsolatod jövőjét pedig nagyban befolyásolja most, hogy mennyire leszel képes megbocsátásra. >>> E hat csillagjegy válhat könnyen gazdaggá

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.