Éves horoszkóp 2021. – Egy igazán változatos év

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.14. 16:01

Vízöntő – éves horoszkóp 2021

Az év eleje jobban nem is indulhatna számodra. Felszabadultságot, boldogságot és elismerést kaphatsz mind a magánéletedben, mind pedig a munkádat illetően. A pénzügyi kilátásaid is erősen javulnak, de ezen a területen ebben az időszakban erős kontroll alatt kell tartanod magadat, mert most hajlamosabb lehetsz a könnyelműségre, melyet a talán túlzó önbizalmad okozhat. Légy óvatos optimista és készülj a váratlanra is. Legyen mindig tartalékod és akár tartalék terved is! Az időszak végén számíthatsz egy vitára, vagy veszekedésre is, melyet egy feléd irányuló intrika, vagy provokáció indíthat el.

Az év középső harmadában egy előrelépés, vagy eredmény új felelősséget hoz az életedbe, de egyben megnyitja az utat egy olyan álmod megvalósítása felé is, melyről azt hihetted, soha nem tudod igazán becélozni. Most egy változás indulhat el körülötted, melynek a kiindulópontja te magad leszel és amely nem csak a te életedre, hanem a közvetlen környezetedére is óriási hatással lehet. Ezzel kapcsolatban készülj némi ellenállásra is olyanok részéről, akik számára az örök változatlanság jelenti a nyugalmat és a biztonságot.

Az év utolsó harmadában a lelked egyensúlya helyreáll és energiát biztosít nem csak számodra, hanem azok számára is, akik körülvesznek. Most olyan lehetsz, mint egy kellemesen duruzsoló kandalló, amely köré odagyűlik mindenki, hogy élvezze a belőle áramló meleg jótékony hatását. Az irántad megerősödő bizalom és elismerés pedig lehetőséget ad arra, hogy te döntsd el, milyen módon szeretnél továbblépni, milyen irányba alakítsd tovább a saját életedet.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Halak – éves horoszkóp 2021

Az év elején a szokásosnál erőteljesebben fordulhatsz a spiritualitás felé, mivel talán úgy érzed, hogy némi zavar támad a lelki erődben, megrendülhet az önbizalmad és kétségeid támadhatnak eddig megkérdőjelezhetetlennek tartott dolgokkal, vagy emberekkel kapcsolatban is. Mindennek azonban elsősorban külső körülmények lehetnek az okai, melyek igen gyorsan megváltoznak és viszik magukkal a te levertségedet is. Ahogy azonban sorban jönnek az egyre kellemesebb hírek, és kedvezőbb tapasztalatok, úgy tér vissza beléd is az élet.

Az év közepe már egészen más képet mutat számodra, hiszen a homály és a köd úgy eltűnik ekkorra, mintha soha nem lett volna. Egy szokatlan találkozás ráadásul teljesen felforgathatja a világodat és olyan dolgokra is fogékonnyá tehet, melyek addig teljesen kívül estek az érdeklődési körödön. Ebben az időszakban, a magánéletedben is változás állhat be. Egy esemény után ugyanis kiderül, ki az, aki érdemes a további bizalmadra és ki az, akivel kapcsolatban érdemes egy lépést hátrafelé megtenned. A pénzügyeidben egy szerencsés fordulat áttörést hoz, ami miatt újragondolás vár néhány eddig dédelgetett tervedre is.

Az év végén egy kihívással kell szembesülnöd, amely a pénzügyeiddel, vagy a karriereddel lehet kapcsolatos és amely talán életed eddigi legnagyobb felelősséggel meghozandó döntését követeli meg tőled. Amit most teszel, azon nagyon sok múlhat, így legyél körültekintő és hagyj időt arra, hogy megérjen benned a helyes válasz. Az év végén egy nem várt fordulat okozhat benned zavart, olyan választást kínálva számodra, amely talán mindent megváltoztathat körülötted, hatást gyakorolva szinte az összes személyes kapcsolatodra. >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

.