Éves horoszkóp 2021. – Egy igazán változatos év

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.14. 16:01

Mérleg – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában megtalál a szerencse és az életed megszokott kihívásai egy kis időre elhalványulnak, hogy átadják a helyüket a jó érzéseknek és a nyugodt megelégedésnek. Magabiztosan és határozottan lépj fel, használd ki az előtted most megnyíló lehetőségeket arra, hogy valódi és hosszú távú előrelépést érj el az életedben. Tervezz és a terveket szigorúan hajtsd is végre! Ebben az időszakban az egészséged és az életmódod szorosan összefügg majd, tartsd ezt szem előtt és ne feledd, abból építkezik a tested, amit adsz neki.

Az év középső időszakában egy fontos találkozás emelkedik ki az események tengeréből, amely hatással lehet a személyiségedre és amelyről valóban elmondható, hogy a megfelel emberrel hozott össze a sors, a megfelelő időben. A pénzügyeid területén viszont, ha könnyelmű vagy, kisebb veszteségeket szenvedhetsz el, melyeket csak részben kompenzál majd, hogy a munkádban rendkívül sikeres időszak vár rád. Légy óvatos, különösen a szerződésekkel ebben az időszakban!

Az év vége felé egy feszült időszakra kell számítanod, melyben szerepe lehet egy provokációnak, vagy intrikának, amely során valaki nemtelen eszközökkel próbál kellemetlenkedni neked. Bármit is diktálnak az érzelmeid, mindig tisztességesen és egyenes úton járj, ne adj lehetőséget senkinek arra, hogy utólag a fejedre olvassa, te sem vagy jobb a Deákné vásznánál. Az év végén egy ingatlanügylet követeli a figyelmedet és a felelősséggel teli döntésedet.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Skorpió – éves horoszkóp 2021

Az év első időszakában az érzelmeid fognak irányítani, talán olyannyira, hogy egy bizonyos helyzetben képes lennél még a kényelmedet, vagy a komfortzónádat is elhagyni egy cél érdekében. Legyél bármennyire is lelkes és felszabadult, kerüld a túlzásokat és a felelőtlenséget, hiszen éppen az elmúlt időszakod bizonyítja, hogy mindig jöhet valami, amivel senki sem tud előre kalkulálni. Haladj kis lépésekkel előre és akkor nyugodt, gyümölcsöző szakasz vár rád ezekben a hónapokban.

Az év középső időszakában váratlanul előbukkanhat valami, vagy akár valaki a múltadból és ez visszahozhat néhány rég elfeledett érzést benned. Ne feledd, hogy a múltunk összes darabja a felelős azért, amik ma vagyunk. Neked most abban segíthet a múltad, hogy meglásd, merre indulj tovább az életedben. Körülötted most minden megváltozott és a válaszokat azokból a tapasztalatokból kapod majd meg, melyeket megszereztél. Egy régi, félbehagyott dolog most új életre kelhet körülötted és friss megoldást hoz.

Az év utolsó időszaka egyre növekvő terheket hoz számodra, ami miatt egy ponton el kell majd döntened, hogy mi az, amit megtartasz és mi az, ami már túl sok számodra. Ne tekintsd ezt kudarcnak, hiszen nem rajtad múlnak ezúttal sem a dolgok. Optimalizáld az életedet, hiszen valahol a boldogság és az egyensúly megtartása a cél. Ezt pedig nem lehet elérni, ha folyamatosan 120 százalékon teljesítünk. Az év vége megnyugvást és elégedettséget hoz, melyet csak tovább fokoz egy szerencsés fordulat, amely mindent megváltoztathat.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.