Éves horoszkóp 2021. – Egy igazán változatos év

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.14. 16:01

Oroszlán – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában egy kissé több kihívással kell szembenézned, mint amennyit vállalni akarsz és ez feszültségeket hozhat az életed bizonyos területein. Ebben az időszakban kerüld a kísértéseket, a kapzsiságot és a pazarlást, óvakodj azoktól az emberektől, akik hamis ábrándokkal próbálnak téged olyan irányba terelni, amely túlzott optimizmussal vegyítve felesleges kockázatok felé viszi az életed. Ebben az időszakban mindemellett sikerrel kell megküzdened a múltad egy darabjával is, amely megpróbál visszahúzni. A sikered titka pedig az lehet, ha megpróbálsz okosan lavírozni a két erő között.

Az év középső időszakának sikere az életed több területén is a helyes időzítésen múlhat. Egy jó pillanatban indított vállalkozás, vagy projekt most az egekbe röpíthet, egy jól időzített és megszervezett találkozó pedig a magánéletedben okozhat pozitív változásokat. Ne veszítsd el az önbizalmadat és minden esetben legyen elég türelmed a megfelelő alkalmat kivárni. Bárhogy is alakul ez az időszak, önmagadban, a kitartásodban és a személyes varázsodban mindig is megbízhatsz, de azt is tudnod kell, hogy van valaki, aki sohasem fog cserbenhagyni, bármi is történjen veled.

Az év utolsó harmadára minden komoly ellenállás, vagy zavaró tényező eltűnik az utadból és már semmi sem állíthat meg abban, hogy a célod felé haladj, legyen az munka, vagy magánélet. Légy készen ugyanakkor arra is, hogy valaki a közeledben akár pusztán szeretetből is ellened dolgozik majd, vagy megpróbál lebeszélni arról, hogy az életedet abba az irányba vidd, amerre szeretnéd. Ő nem állíthat meg, de te magad mellé állíthatod őt és ehhez semmi másra nincs szükség, mint arra, hogy bevesd meggyőző varázserődet, amely már megannyi szorult helyzetből kimentett téged. >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Szűz – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában komoly esély van arra, hogy szembekerülsz valamivel, vagy valakivel, akivel nem szeretnél harcolni, emiatt talán kompromisszumra kényszerülhetsz és le kell mondanod valamiről egy másik érdekében. Ne feledd azonban, hogy az Univerzum mindig egyensúlyra törekszik, így ahol bezárul egy ajtó, mellette hamarosan kinyílik egy másik. A te esetedben pedig komoly esély van arra, hogy azon túl egy jobb lehetőség vár rád, aki pedig a te erőfeszítéseidből profitál, végül nem lesz boldogabb vele.

Az év középső harmadában számítanod kell egy feszültebb időszakra, mely oka egy tisztességtelen viselkedés és amelynek során olyan valakivel is megromolhat a viszonyod, akivel talán azt hitted, ez soha sem történik meg. Neked kell végül eldöntened, hogy mit nézel el és mit nem bizonyos embereknek, de ne feledd, a jelent a múlt fényében vizsgálni. Vannak, akik megérdemelnek egy újabb esélyt.

Az év végén a sikereid minden erőfeszítést igazolni fognak utólag és bebizonyítják, hogy néha érdemes türelmesen kivárni, hogy eljöjjön a mi időnk. Ebben az időszakban nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is sikeres időszakot könyvelhetsz el, ami új lehetőségeket hoz, de hogy valóban élni akarsz-e ezek közül mindegyikkel, az ezen időszak legnehezebb választásait hozza el számodra.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.