Éves horoszkóp 2021. – Egy igazán változatos év

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.12.14. 16:01

Ikrek – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában kissé eltévelyedhetsz, miközben te magad is megkérdőjelezheted a múltad egyes elemeit. Ebben az időszakban egy csalódás, vagy árulás bizonytalanságot hozhat a magánéletedbe, melytől egy időre talán befelé fordulva akarod újra meghatározni önmagad. Mindez azonban valószínűleg végül sokkal rövidebb ideig tart, mint azt hiszed, mivel egy reményteli esemény új lendületet ad az életednek.

Az év középső harmadában kötelességtudatod kellő türelemmel és elszántsággal párosul, ami olyan eredményekre sarkall, amely jóval túlmutat eredeti elképzeléseiden. Ebben az időszakban a karriered és a magánéleted is egy tartós felívelő szakaszba léphet, mely elé még egy irigy ember áskálódása, vagy provokációja sem tud gátat emelni. Ebben az időszakban örömteli esemény ér, melyhez a múltad egy fontos darabjának lehet majd köze.

Az év utolsó időszaka a magánéletedben egy új kezdetet hozhat, melynek során nyitottság, megbocsátás jellemez és az erős hajlam szoros kötődések kialakítására. Pénzügyeidet előrelépés, gyarapodás és hosszú távú tervek jellemezik majd, mely olyan változásokkal járhat, melyek során régi adósságok kerülnek rendezésre és fontos építőkövek az őket megillető helyekre.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Rák – éves horoszkóp 2021

Az év első harmadában egy a magánéletedben bekövetkező fordulat lehet a legemlékezetesebb esemény, amely után néhány dolog valószínűleg meg fog változni benned, legbelül, talán örökre. Többé már nem olyan szemmel tekintesz a világra, mint azelőtt, a lelked már egy másik utat követ majd. Ebben az időszakban kiderülhet az is, hogy talán soha az életben nem kell többé feladnod sem a kényelmet, sem pedig a biztonságot.

Az év közepét egy a karrieredben, vagy a környezetedben bekövetkező pozitív változás uralhatja, amely azonban egyben konfliktusok forrása is lehet. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a sikered látványa valakiben felszabadítja az irigységet és a rosszindulatot, méghozzá olyan mértékben, hogy az illető azután talán még ártani is képes lehet neked. A konfliktusokat azonban most fel kell vállalnod, nem hagyhatod ugyanis, hogy elrontsa valaki neked ezt az időszakot. Készülj arra, hogy talán olyasmit is meg kell tenned, ami túlmegy azon, amit ma még helyesnek tartasz.

Az év utolsó harmadában viszont már a nyugalom és a harmónia jellemezheti a mindennapokat. Ebben az időszakban kapcsolatrendszered egyre csak bővül és valószínűleg ez lesz számodra az év legkommunikatívabb időszaka. Utazások, társasági élet és izgalmas események követhetik egymást, amit csak részben árnyékol be egy a múltadból előkerülő régi ismerős, aki talán olyasmit is felidéz benned, amire nem szívesen emlékszel vissza. Ebben az időszakban igyekezz kimaradni a körülötted felcsapó vitákból és ellenállni egy esetleges provokációnak is.  >>> Az összes friss horoszkópot itt találod meg

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.