Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Az Ikrek konfrontációba keveredhet valakivel, a Szűz hónapjában öröm és üröm keveredik. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején változatos hírek és az ezzel kapcsolatos izgalmas beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindez egy olyan témával lehet kapcsolatos, amelyben igazán otthon vagy. Ezekben a napokban a magánéleted pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy új partner megjelenése, vagy egy régebbi kapcsolat megszilárdulása hozhat meg számodra.

A hónap közepén egy siker hoz megbecsülést, vagy egy jó hírnek örülhetsz a szűkebb környezeteddel együtt. Ebben az időszakban növekvő önbizalom és az életedhez való pozitív hozzáállás jellemez majd, amely alapot ad egy a jelenleginél még tökéletesebb, teljesebb és tartalmasabb élethez is. Ez a te igazi erősséged: Mindig képes vagy fejlődni önmagad előző verziójához képest.

A hónap végén egy ismerősöd viselkedése, vagy egy vele kapcsolatos hír okozhat megütközést benned. Mivel pozitív éned soha sincs igazán felkészülve a rosszindulatra és a támadásokra, most is meglepetést érezhetsz emiatt. Bár ilyen esetben az első természetes reakciód talán a harag lenne, érdemes lehet a szituációt most higgadtan kezelni. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan esemény hatására új célokat tűzhetsz ki magad elé, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Lehetséges az is, hogy az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség lehet, hogy lemondj néhány dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. Valamit, valamiért.

A hónap középső időszaka egy új kezdetről szólhat és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telhet majd el. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap végén egy régebben abbahagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet előtérbe újra, de mivel az idő közben eltelt, néhány dolgot ideje lesz újragondolni ezzel kapcsolatban is. Megbeszélések és talán még kompromisszumok következhetnek most, melyek során szükséged lesz arra, hogy egy fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.