Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan esemény, vagy valakinek a kiszámíthatatlan viselkedése feszültséget hozhat a napjaidba, ezt azonban könnyedén kezelheted azzal, ha te magad higgadt és kiegyensúlyozott maradsz és nem növeled tovább a problémát azzal, hogy olajat öntesz a fellobbanó tűzbe. Segíthet a helyzeteden, hogy magánéletedet ugyanakkor a gyengédség, a romantika és a béke jellemzi majd.

A hónap közepe jó lehetőségeket teremt számodra arra, hogy növeld elismertségedet és lenyűgözd a környezetedet. Mindehhez azonban kezdeményezőkészségre lesz szükséged és le kell küzdened egy benned munkáló pesszimizmust és önbizalomhiányt. Mindezzel és egy kis állhatatossággal komoly sikereket érhetsz el ebben az időszakban.

A hónap végén, a kommunikáción és a tanuláson lehet a hangsúly az életedben. Ezek a napok remek alkalmat teremtenek majd számodra a kapcsolatteremtésre és a további kapcsolatépítésre. Ebben az időszakban gondot kell fordítanod a képzésre, tanulásra és a képességeid fejlesztésére is, mely területeken valódi haladást érhetsz el. Most remekül tudsz sikeres üzleti tárgyalásokat is folytatni. Használj ki egy kínálkozó lehetőséget! >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy hozzád közelálló személy meglepetéssel szolgál és a jellemének egy olyan oldalát tárja fel előtted, amely eddig rejtve maradt. Az pedig, hogy ez számodra kellemes, vagy kellemetlen csalódással jár, azon múlik, hogy mennyire tudod nyitottan kezelni azt a tényt, hogy milyen sokféle is tud lenni adott esetben egy ember. 

A hónap középső időszakában a lelki életed korántsem mondható majd unalmasnak, hiszen forró indulatok, csalódás, és mindent elsöprő szeretethullámok egyaránt előfordulhatnak benne. Hogy melyik kerekedik felül végül az részben rajtad is múlik. Igyekezz elsősorban a pozitívumokra koncentrálni és tompítani magadban mindent, ami bántóan hat, vagy feszültséget okoz.

A hónap végén egy remek hírt, vagy eseményt ünnepelhetsz, de az örömödbe egy kis üröm is vegyülhet, amikor azt látod, hogy valaki nem tud őszintén örülni a sikerednek. Ha emiatt esetleg csalódott vagy, az természetes, de ne ítélj elhamarkodottan és főleg ne véglegesen. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás alaposan kimozdít a komfortzónádból, de hogy mennyire, az már egyes egyedül rajtad múlik majd. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.