Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején talán azt érzed, hogy valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivont karddal előre nyomulj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Legyőzheted egy határozott fellépéssel is, de ésszel, rugalmassággal, no meg egy kis humorral jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől.

A hónap középső harmadában egy sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a magánéletedben fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel a munkára koncentrálni ebben az időszakban. Ügyelj arra azonban, hogy ne lovald bele magadat mindenbe egyből, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap végén egy félreértés, vagy rossz hír, szorongást válthat ki belőled, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan tovatűnhet. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet hamarosan. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején valaki kellemetlen helyzetet okozhat neked gátlástalanságával, de legyen számodra a dolog bármilyen felháborító, nem fogsz tudni igazán haragudni az illetőre, hiszen a szíved egészen mást diktál. Ezekben a napokban nagyon kell ügyelned arra, nehogy egy elhamarkodott döntéssel valamilyen bajt okozz a későbbi önmagadnak. Különösen figyelj arra, mit és milyen formában írsz alá!

A hónap középső napjaiban hatékonyan tudsz előrehaladni egy projekten, legyen az magánjellegű, vagy munkahelyi, ehhez azonban kénytelen leszel személyes áldozatot hozni. Minden bizonnyal értékelni fogja a környezeted mindezt, ami több pozitívumot, de egy kis szomorúságot is hozhat az életedbe.

A hónap végén a magánéleted terén várható egy változás, amikor talán váratlanul, szinte a semmiből bukkanhat elő egy meglepetés, vagy egy új ismeretség. Mindennek köze lehet egy ajándékhoz, vagy egy közeljövőbeli utazáshoz is. Ezekben a napokban szinte szárnyalsz és még az unalmas feladataidat is örömmel végzed majd el. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.