Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején olyan lehetsz a környezeted számára, mint egy erőteljes energiaforrás. Kreativitásod és mentális erőd szinte energizálja a körülötted lévőket, így jó alkalom lesz most arra, hogy beindíts valami új dolgot magad körül és elnyerd ehhez a környezeted támogatását is. Ezekben a napokban felmerülhet egy utazás ötlete, amely már a szervezése közben is váratlan izgalmakat hozhat az életedbe.

A hónap közepén elkerülhetetlen konfrontációba keveredhetsz egy közeli ismerőssel, vagy rokonnal, de ügyelned kell arra, nehogy a helyzet elfajuljon és esetleg hosszú távú problémát hozzon egy fontos kapcsolatodba. Ügyelj arra, nehogy az indulat hatására olyasmit mondj, vagy tegyél, amit utólag már megbánnál.

A hónap végén megrendülhet a hited valakiben, akiben eddig talán vakon bíztál és ez egyre növekvő bizonytalanságot okozhat benned. Elképzelhető az is, hogy ezek után hosszú időnek kell eltelnie, hogy nyugvópontra juss. Így van ez: a bizalmat megszerezni hosszú idő, elveszíteni viszont akár a pillanat műve is lehet. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy kialakuló bizonytalan helyzet kellemetlen hangulatot hozhat, mivel mindezek negatív hatással lehetnek a pénzügyeidre is. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz és kockázatos döntés, gondold meg jól.

A hónap középső felében erős lesz benned a késztetés, hogy új irányokat keress a munkádban és talán a magánéletedben is. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelj arra, hogy mindig fenn tudd tartani a kontrollt önmagad felett. Minderre rátehet egy lapáttal az is, hogy csalódhatsz valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap végén valaki tudatosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Próbálj meg visszafogottan reagálni, hiszen könnyen lehet, hogy az illető célja éppen a provokáció. Kierőszakol tőled egy éles reakciót, majd megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő. A hónap utolsó napjaira viszont helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmusod is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy olyan hírt kaphatsz, amire már régóta vártál. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.