Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap eleje egy régebbi le nem zárt ügyedben hozhat végre nyugalmat és békességet. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony enged most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tegyél egy gesztust most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben.

A hónap közepén hatékony leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi eredménye is legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a környezeted megfelelő módon értesüljön, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a közeledben olyan ember is, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, nehogy később ezzel kapcsolatban még neked kelljen magyarázkodnod.

A hónap végén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy olyan hír okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból. Mindez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Számíts arra is, hogy a dolog a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és egy kicsit bevállalósabbá tesz téged. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Halak – havi horoszkóp

A hónap eleje egy új célt, vagy egy új projektet hozhat számodra, amely igazán inspiratív és szórakoztató lehet. Itt az alkalom, hogy valami különlegessel is foglalkozz és magadat is különlegesnek érezhesd. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket! Ebben az időszakban egy új és izgalmas ismeretség is vár rád egy titokzatos személlyel, aki talán sokáig része lesz valamilyen módon az életednek. 

A hónap közepe elhozza számodra egy változás lehetőségét, de arról már neked kell döntened, hogy ezt a változást mennyire és milyen szinten építed bele az életedbe. Jó stratégia lehet, ha betartod a fokozatosságot és minden újabb lépésed előtt értékeled, mi történt addig. Ebben az időszakban legyél nyitott egy kecsegtető ajánlatra is.

A hónap vége jó híreket és érdekes információkat hozhat, de egyben azt is okozhatja, hogy közben fokozódó viták kereszttüzébe kerülsz. Ne feledd, hogy az természetes, hogy ugyanarról neked más jut eszedbe, mint a többieknek, hiszen nem vagyunk egyformák. Nem feladatod ugyanakkor, hogy a környezetedben mindenkit meggyőzz a saját véleményedről. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

.