Havi horoszkóp 2021. március – Szenvedélyek viharában

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.02.25. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elejének legfontosabb feladata a magánéleted köré szerveződik. Egy kapcsolatod, amely lehet baráti, vagy akár szerelmi is, most bizonytalanná válik és szükséged lehet arra, hogy néhány körülményen emiatt változtass. Lehet, hogy most neked kell megváltoznod valamiben, de csak akkor tedd meg, ha úgy érzed, hogy nincs más megoldás. Ha csak teheted, maradj inkább önmagad!

A hónap közepén egy hosszabb távú kötelezettségvállalásra akarnak majd rávenni, de a józan eszed talán azt diktálja, hogy valamilyen módon bújj ki a felelősség alól. Légy illedelmes, de egyben határozott is. Legyen inkább most néhány nehéz perced, mint később sok kellemetlen napod. A hónap végén egy régi álmod válhat valóra és ezt valaki olyan hozza el számodra, aki nagyon közel áll a szívedhez.

A hónap végén keményen kell küzdened azért, hogy bizonyítsd rátermettségedet valahol. Légy most nagyon körültekintő és ügyelj arra, hogy ne bízd el magad túl korán, látva a kezdeti sikereket. Egy váratlan körülmény még az utolsó pillanatban is keresztülhúzhatja a számításaidat, ezért légy résen. Ezekben a napokban ügyelned kell arra is, hogy nehogy felülj fel egy rosszindulatú provokációnak. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején valakinek a segítségével lehetőséged lesz valami olyasmiben is részt venni, vagy egy olyan irányba elindulni, amely mindig is a titkos terveid, vágyaid között szerepelt. Ennél talán jobb alkalmat nem is találhatnál erre. Számíts azonban arra is, hogy bizonyos terveid végrehajtásához egy kompromisszumba is bele kell majd menned.

A hónap középső időszaka lelkesedést és kreativitást hozhat az életedbe, amely most megnövekedett önbizalommal is társulhat. Mindez remek lehetőséget teremt arra, hogy sikert sikerre halmozz, ez pedig elismertségben, szeretetben és nem utolsó sorban, pénzügyekben is megmutatkozik majd. Most valószínűleg néhány olyan dolgot is megengedhetsz magadnak, amelyre eddig talán takarékossági okokból nem szántál forrásokat.

A hónap végén váratlanul felbukkanhat valami a múltadból, de annak is van esélye, hogy egy olyan üggyel kell foglalkoznod ismét, amelyről talán azt hitted, hogy már örökre elfelejtheted. Most viszont kiderülhet néhány olyan részlet is, amelyről eddig nem volt tudomásod. Tegyél meg mindent, hogy mindezt ezúttal örökre és végérvényesen lezárd. >>> 10 jel mutatja, ha a lelki társaddal vagy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.