Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Az Ikrek ismét bízhat az ösztöneiben, a Skorpiót viszont a józan esze segítheti. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy erős egyéniség hatást gyakorolhat rád, melynek következményeként még az is lehet, hogy néhány dologban némileg megváltozik a véleményed, vagy pár dolgot más szemszögből kezdesz nézni. Ezekben a napokban jó lenne arra is figyelned, hogy a magánéleted és a munkád összhangban legyen egymással, mivel egy váratlan esemény lekötheti érdeklődésed egy időre és mindkét területen elcsúszhatsz.

A hét második felére tele lehetsz tervekkel, új elképzelésekkel, mivel nem csak az éles eszed, hanem az önbizalmad is csúcsra járhat. Most úgy érezheted, számodra nincs lehetetlen és ez nem csak a munkára, vagy a feladatokra, de a magánéletedre is jótékony hatással lesz. Valaki ugyanis megérzi benned az erőt és ez hozzácsaphat egy kis extra izgalmat kettőtök kapcsolatához. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele negatív gondolatokat és nyugtalan hangulatot hozhat, de ezek csakis akkor okoznak gondot, ha semmit nem teszel ellenük. Légy figyelmes és reagálj egy problémára gyorsan, határozottan. Ne hagyd, hogy elmérgesedjenek a dolgok. Ezekben a napokban egy pénzügyi döntés is várhat rád, melyet nem halogathatsz tovább. Tedd, amit kell és megkönnyebbülés lesz a jutalmad.

A hét második fele remek fizikai állapotban ér, ez pedig lehetőséget ad egy kis extra testmozgásra, sportra. Jól mehetnek most a munkaügyek, vagy üzleti ügyek is. Ha pedig valamilyen új dolgon jár az eszed, akkor itt az alkalom, hogy belekezdj. Külön bónusz, hogy ebben az időszakban különösen fogod élvezni az intimitást. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.