Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív visszajelzéseket hozhat. Most végre célt érhetsz valamiben, választ kaphatsz egy régóta feltett kérdésedre, eredményt hozhat egy sok időt és energiát felemésztő projekt. Ezekben a napokban valaki kifejezetten izgalmasnak talál majd és ennek hangot is ad, ami dilemma elé állíthat a jövőddel kapcsolatban. Ne dönts elhamarkodottan és ügyelj arra is, hogy ne a pillanatnyi érzelmeid irányítsanak.

A hét második felében egy felfedezést tehetsz, vagy egy titokra derülhet fény és ez egy új lehetőséget, akár új irányt mutathat meg számodra. Most bízhatsz a megérzéseidben is, legyenek azok biztatóak, vagy épp figyelmeztetőek. Soha ne hagyd figyelmen kívül a józan eszedet sem. Ha túlságosan kedvezőnek tűnik például most egy ajánlat, ott valami talán nem stimmel. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy titok, vagy egy baljóslatú kérdés kerülhet napirendre körülötted és téged is bizonytalanná tehet a témában keringő sok egymásnak ellentmondó információ. Mint mindig, most is a józan eszed segíthet ki a bajból. Gondolkodj logikusan, figyeld a puszta tényeket és meglátod, mi van a függöny mögött.

Ha valami újba fognál, akkor azt a hét második felében tedd meg. Lehet, hogy lesz, aki igyekszik majd akadályokat gördíteni eléd, de téged ez most csak még erősebbé és elszántabbá tesz. Próbáld az illetőt először meggyőzni arról, hogy nem helyes, amit tesz, de ha nem ért a szóból, akkor nem kell hagynod magad. Te vagy az erősebb. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.