Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezd a legkedvesebb oldaladat mutatni a szeretteid felé, különösen egy valakit illetően, akinek most nagyobb szüksége van az érzelmi támogatásodra, mint bármikor, még ha ezt feléd igyekszik titkolni is. Az igazi támogatás az, ha a szeretet nyelvén beszélünk valakivel, akkor is, amikor a legtöbben kritikát fogalmaznak meg vele szemben.

A hét második felében egy provokáció érhet, melyre azonban nem szabad komolyan reagálnod. A legjobban akkor jársz el, ha az egészből megpróbálsz poént faragni, amivel jelzed, hogy nem sikerült eltalálnia az illetőnek és még azt is elérheted, hogy megszégyenülve, legközelebb kétszer is meggondolja, érdemes-e veled újra kikezdeni. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében megtapasztalhatod a kijózanító valóságot valakivel kapcsolatban. Bármennyire is hiszel valamiben ugyanis, nem biztos, hogy a környezeted minden tagját meg tudod győzni az igazadról. Van valaki ugyanis, aki még akkor sem ismerné el, hogy neked van igazad, ha ez lenne az egyetlen ésszerű magyarázat. Ne küzdj ez ellen, nem éri meg.

A hét második felében az ösztöneid játszhatnak jelentősebb szerepet az életedben. Ezekben a napokban átjár majd a szenvedély, a reakcióid erőteljesebbek, kifejezőbbek lesznek és sokkal intenzívebben lehetsz képes megélni a rád váró élményeket. Ez azonban arra az esetre is igaz lehet, ha netán ezek az élmények negatívan érintenének. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.