Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében bele kell illeszkedned egy megváltozott helyzetbe, melyet nyitott gondolkodással és rugalmassággal hamar a javadra tudsz billenteni. Könnyen lehet azonban, hogy a cél érdekében növelned kell az elköteleződésed mértékét is, vagy nagyobb felelősséget kell vállalnod hosszú távon.

A hét második fele ideális a szellemi munkára, a tanulásra és a kísérletezésre is, ráadásul komoly esély van arra, hogy áttörést, vagy váratlan sikert érj el valamiben, amin már régóta dolgozol. Most mindenfajta kreativitásnak helye lehet az életedben, ez nemcsak a munkádra, hanem a magánéletedre is vonatkozhat. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele számodra egy új esélyről szólhat. Légy aktív és kezdeményező és ne félj használni azt a belső mentális erőt, amely most belőled árad. Mások is érzékelni fogják mindezt benned, így ezekben a napokban úgy viselkedhetsz, mint egy mágnes a magánéletben és a munkádban egyaránt. Ha egy csapatot építenél ki magad köré, akkor ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál erre.

A hét második felét viszont már a szeretet és a gyengédség töltheti ki. Valami ugyanis váratlanul felboríthatja a lelki egyensúlyod és a visszaállításához szükséged lehet egy megértő barátra, egy ölelésre. Szerencse, hogy a környezetedben erre elég nagy a választék ez ügyben. Fordulj nyugodtan hozzájuk és a gondod úgy elszáll majd, mintha sohasem létezett volna. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.