Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében hullámzó érzelmek jellemezhetnek és ezt különösen a közelmúlt egy súlyos eseményének lehet tulajdonítani. Talán egy trauma vagy, veszteség ért, vagy csalódtál valakiben és ez arra ösztönöz, hogy érdemes óvatosan közelítened minden új dologhoz. Bízhatsz azonban most az ösztönödben, ennek segítségével ki fogod szúrni a „hibás terméket” még időben.

A hét második fele számodra a hatékonyságról szólhat és előfordulhat, hogy igen rövid idő alatt nagyon sok mindet meg tudsz oldani. Bármennyire is fontos azonban az időtényező, közben ügyelned kellene arra is, nehogy a nagy rohanásban kimaradjon egy lépés, amelyre később muszáj lesz visszatérned. Ezekben a napokban még egy könnyű flört is beleférhet valakivel, ami jótékonyan hathat a lelkedre. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele a vonzásokról és az érzékenységről szólhat. Ezekben a napokban olyan lehetsz, mint egy érzelmi mágnes, de nem biztos, hogy ez a mágnes a megfelelő embert vonzza oda majd hozzád. Egy kis praktikával és megfelelő kommunikációval azonban most bárkit a helyes irányba tudsz terelni, ha igazán akarod.

A hét második felében a kreatív éned veheti át az irányítást az életed felett, amitől megnövekedik benned a vágy, hogy megmutass magadból valami lélegzetelállítót a környezetednek. Ha vannak különleges gondolataid, készítettél valamit, ami érdekes lehet másoknak is, legyen ez festmény, tárgy, vagy akár egy újfajta étel, most itt az ideje, hogy bemutasd. Nagyobb sikered lesz, mint amire számítasz! >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.