Heti horoszkóp 2021. május 3. – május 9. – Hullámzó érzelmek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.01. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első időszakában arra lehet szükség, hogy egy személyes, vagy családi problémát kezelj, amely könnyen lehet, hogy komoly érzelmeket generál körülötted. Könnyebb lenne talán mindent a szőnyeg alá söpörni, de azzal nem fog megoldódni semmi. Igyekezd belső nyugalommal kezelni a kérdést és fókuszálj csakis a problémára, ne a reakciókra.

A hét második fele ideális lehet a kreatív munkára, az ötletelésre. Ezekben a napokban magas szinten dolgozik majd az agyad, tele leszel friss elképzelésekkel és kialakulhat benned valami, ami meghatározhatja a közeli és a távoli jövődet is. Ne hagyd, hogy elsikkadjanak a jó gondolatok, melyek most megszületnek az elmédben! >>> Itt a május havi horoszkópod is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében érdeklődésed egy új kedvtelés irányába tehet nyitottá, amikor olyan információkat és szellemi töltetet találsz, amelyről eddig talán azt sem feltételezted, hogy létezik. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak lehetnek arra, hogy befogadd szellemileg az újat és kiderítsd, hogy ami mostanában érdekel, az egy múló hobbi, vagy annál esetleg valami komolyabb.

A hét második felében felszínre kerülhet egy feszültség, mely körülötted már egy ideje lappangott. Valaki ugyanis a környezetedben az elégedetlenségének adhat hangot és kifejezheti, hogy valami hiányzik neki a kettőtök viszonyából. A hét végén próbálj kompenzálni azzal, hogy több időt és figyelmet áldozol rá. >>> Itt a május havi horoszkópod is!

.