Havi horoszkóp 2021. október – Áttörések és változások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.09.28. 16:00

Mérleg - havi horoszkóp

A hónap elején a szokásosnál is vonzóbbnak érezheted magadat, amely magabiztosságot kölcsönöz majd a kapcsolatodban, ha pedig egyedül élsz, nagyobb teret ad számodra az új élmények begyűjtéséhez is. Erre még rá is erősítetsz a szépségipar szolgáltatásaival, ez pedig már igazán ütős kombináció lehet.

A hónap közepén változás várható a magánéletedben, ami izgalmat hoz, de elsősorban jó értelemben. Ez az időszak alkalmas lehet egy kis flörtre, de arra is, hogy meglévő partnereddel egy kicsit feldobjátok az unalmas hétköznapokat. Engedd szabadon a fantáziádat és kezeld lazábban a tabukat akár a hálószobában is!

Ez az időszak mindemellett egy új lehetőséget, vagy izgalmas alkalmat is elhozhat számodra a munkádban. Bátran fogj bele, légy kezdeményező és bátor! 

A hónap utolsó napjai viszont már elhozzák a harmóniát és belső nyugalmat számodra, a munkádban pedig egy rendkívül produktív időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy fejlődj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz és a megnövekedett lehetőségeidhez. Ehhez ráadásul most hathatós külső támogatást is kaphatsz. >>> A többi horoszkópot itt találod

Skorpió - havi horoszkóp

A hónap első napjaiban erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szükséged, ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket valaki, talán szándékosan okoz neked. Szerencsére téged sem ejtettek a fejedre és van benned bőven muníció arra, hogy ha kell, keményen kiállj, magadért. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatólag mögötted áll.

A hónap közepén különleges vonzerővel és erős meggyőző erővel bírsz majd, így nem lehet kétséges, hogy az események úgy alakulnak majd körülötted, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező, de vedd figyelembe egy hozzád közelálló érzéseit, vagy aggodalmait is. 

A hónap végén gyors, de megalapozott döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy félreértést valakivel, akivel szeretnél hosszú távon is jó viszonyt ápolni. Ezek a napok számodra az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólnak és egy örömteli izgalomról, melyet talán egy nevezetes dátum közeledte okoz. >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.