Havi horoszkóp 2021. október – Áttörések és változások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.09.28. 16:00

Oroszlán - havi horoszkóp

A hónap elején duplán kell odatenned magadat, hogy ugyanazt az eredményt érd el, mint az előző időszakokban. De ha ez még nem lenne elég, most egy ügyben bizonyítanod kell ártatlanságodat és rátermettségedet is. Valaki megpróbál nyomást gyakorolni rád, hogy saját céljait elérje, de nem szabad felülnöd a provokációnak. Ragaszkodj a saját elképzeléseidhez és vidd is végig a dolgokat úgy, ahogyan jónak látod. Az eredmények téged igazolnak majd.

A hónap közepén fontos döntésekre kerülhet sor, melyet szerződések aláírása követhet majd. A tárgyalások során most alkalmad nyílik kedvezmények kikényszerítésére, élj is a lehetőségekkel.

Ebben az időszakban egy utazás is várhat rád, melyet neked kell megszervezned. Koncentrálj minden részletre, mivel az ajánlatok egy része rejtett költségeket tartalmazhat, melyek az apró betűs részekben szerepelnek.

A hónap végén csábító ajánlatot kaphatsz egy idegentől, ami igazán növeli az önbizalmadat, de azt el kell döntened, hogy a hosszú távú kapcsolatot, vagy a rövidtávon izgalmasabb kalandot választod-e. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan távozik majd az életedből és maga mögött olyan pusztítást hagy, amiből jó időbe telik majd feltápászkodnod. >>> A többi horoszkópot itt találod

Szűz - havi horoszkóp

A hónap némi szomorúsággal indulhat, mivel egy csalódást kell elviselned, amit egy kellemetlen szituáció, vagy valakinek a kiábrándító viselkedése fog okozni. Lehet, hogy felgyülemlik benned némi düh is ezzel kapcsolatban, de igyekezz uralkodni az érzelmeiden és viselkedj még akkor is megértően, ha minden most nehezedre esik. Az emberek tele vannak hibával és ez gyakran még rád is igaz. Fogadd el!

A hónap közepén egy időre alkalmad lehet a komfortzónádon kívül létezni, ami bár bizonytalan érzéseket gerjeszt benned, mégis kiváló alkalom lehet, hogy életre szóló élményeket szerezz. Ebben az időszakban remek alkalmakat találhatsz az ismerkedésre, szerezhetsz új barátokat és még a szerelem terén is vár rád némi újdonsággal teli izgalom. 

A hónap végén egyszerre lehet szükséged a rugalmasságodra, nyitottságodra és a felelősségteljes hozzáállásodra. Ne állj ellen a kísértésnek, ha valamilyen jó lehetőség válik elérhetővé számodra, de közben légy óvatos is, különösen akkor, ha a megérzésed azt jelzi, valami nincs teljesen rendben. Olvasd el az apró betűket is, ha pedig kell, kérj változtatást, módosításokat bátran. Könnyebben fog menni, mint gondolod! >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.