Havi horoszkóp 2021. október – Áttörések és változások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.09.28. 16:00

Nyilas - havi horoszkóp

A hónap elején egy kicsit bonyolódhat körülötted a helyzet és egy külső körülmény hatására talán változtatnod is kell egy elképzeléseden, terveden. Most azon áll, vagy bukik a sikered, hogy mennyire nagy benned az elszántság, elkötelezettség. Amennyiben azonban sikerrel jársz, a jutalom és az elismerés meg fogja haladni a legmerészebb várakozásaidat is.

A hónap közepén egy lehetőség kapujába kerülsz, melyet kihasználva rövidebb idő alatt érheted el egy célodat, mint ahogyan azt tervezted. Mielőtt azonban belevágnál a dologba, kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol és aki szakértelmével talán felhívja a figyelmed a buktatókra is. Ne feledd ugyanis, hogy a rövidebb út nem mindig jobb is. 

A hónap utolsó időszakában a béke és a harmónia kísér utadon. Most szerethetőnek és szeretetteljesnek érzed önmagad, önbizalmad is a helyére kerül és a siker sem kerül el, nem csak a magánéletben, hanem a munkádban, pénzügyekben sem. Ez a legjobb időszak arra, hogy valami izgalmas dologba fogj, mégpedig mihamarabb, hiszen ez a kedvező állapot nem fog örökké tartani nálad. Később nagyobb erőfeszítésre lesz szükséged, ha hasonló eredményt szeretnél elérni. >>> A többi horoszkópot itt találod

Bak - havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett életerőd segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezek a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy kezdeményezést indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A magánéletedben ugyanakkor egy múló bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól felépített kapcsolat is néha. Ez arra sarkall, hogy elgondolkodj azon, milyen módon növelheted az elkötelezettséget a kapcsolatban egymás iránt.

A hónap közepén az idegesség és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyre ráerősíthet az is, ha valaki rossz tanácsát fogadod meg. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

A hónap végén egy nagyobb változás körvonalazódik körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet az intuíciódra is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthat be a személyes életedben. >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.