Havi horoszkóp 2021. október – Áttörések és változások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.09.28. 16:00

Ikrek - havi horoszkóp

A hónap elején joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivond kardodat és előre nyomulj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Most legyőzheted egy határozott fellépéssel, de egy kis ésszel, rugalmassággal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. 

A hónap közepén rendkívül sikeres periódust élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne húzd túl magadat, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap végén egy félreértés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet. >>> A többi horoszkópot itt találod

Rák - havi horoszkóp

A hónap eleje kavargó energiákat és szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem mágnesként vonzani fogod magad köré az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat.

A hónap közepén keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, amit nem fog könnyebbé tenni, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy vizsgálat miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap végén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hozhat az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag. >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.