Heti horoszkóp 2021. november 8. – november 14. – Felborzolt kedélyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.06. 16:00

A Szűznek szüksége lehet némi találékonyságra, a Halak álláspontját igazolhatják az események. Lesz némi izgalom mindenki életében ezen a héten. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged lesz bevallani valakinek, hogy mit érzel iránta, de az is elképzelhető, hogy más módon lesz alkalmad jelezni az érzéseidet. Jó indítás lehet ez egy friss kapcsolatnál, de a meglévő viszonyodhoz is adhatsz egy újabb réteget, ha jól fűzöd a mondatokat. Most szinte bármelyik kapcsolatodon javíthatsz, ha úgy szeretnéd.

A hét második felében az agyad élénken működik, a gondolataid egyik ötletről a másikra ugranak és ez megnehezítheti azt, hogy valamiben kellőképpen el tudj mélyedni. Próbálj lelassulni és ne akarj mindennel egyszerre foglalkozni. Állíts fel egy sorrendet és hordj magadnál egy jegyzettömböt, amelyekbe az új gondolatokat feljegyzed későbbre.

>>> Ez itt a novemberi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében erős önbizalommal vághatsz neki egy kisebb kalandnak, vagy egy friss kapcsolatnak, melyet tovább fokozatsz, ha ezekben a napokban különös gonddal ügyelsz a külsődre is. Most nyugodtan kipróbálhatsz valami újat, szokatlant is, de egy határt azért soha ne lépj át, bármennyire is vonzónak tűnik egy lehetőség az adott pillanatban.

A hét második felében mély empátiával közeledj egy hozzád forduló személy problémájához, figyelj oda és éld bele magadat a helyzetébe, mert mindez számodra is tanulságul szolgálhat. Eljöhet az idő ugyanis, hogy neked kell hasonló gondokkal megküzdened és amit most itt megtanulsz, nagy segítség lehet számodra később.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.