Heti horoszkóp 2021. november 8. – november 14. – Felborzolt kedélyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.06. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében remek helyzetfelismerő képességgel rendelkezhetsz, ami lehetővé teszi, hogy egy váratlan szituációban is képes legyél a megfelelő megoldást megtalálni. Most szinte belelátsz a körülötted lévő emberekbe, fel tudod mérni motivációikat és előre kitalálhatod néhány lépésüket is. Használd okosan ki ezt a helyzetet, fordítsd a hasznodra, amennyire csak lehet.

A hét második felében komoly szereped és felelősséged lehet abban, hogy egy hozzád közelállónak hogyan sikerül túljutni az élete egy nehéz szakaszán. Mutass példát és igyekezz minden részletben segíteni, de ne ess túlzásba sem. Ne te legyél az végül, aki mások helyett viseli a terheket. Más támogatni valakit és más helyette mindent megtenni.

>>> Ez itt a novemberi horoszkóp

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nehéz napok várhatnak rád, hiszen egyszerre kell valakinek a bizalmát megnyerned, vagy visszaszerezned és sikeresnek kell lenned a magánéletben is. Ezekben a napokban ugyanakkor valamelyik családtagod bajba kerülhet és lehet, hogy neked kell segítened rajta. Ne szabj feltételeket a segítséghez, de később érdemes lehet elbeszélgetnetek az okokról is.

A hét második felében szükséged lehet arra a találékonyságodra, amely mindig kihúzott a nehéz helyzetekből. Most olyan szituáció adódhat, amely bár nem a szokványos módon oldódik meg, mégis végül úgy alakulhat, hogy később ez lehet a bevált módszered. Néha a váratlan szüli meg a legjobb ötleteket.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.