Heti horoszkóp 2021. november 8. – november 14. – Felborzolt kedélyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.06. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében új irányok felé kacsintgathatsz, ami egy új munkahelyet, vagy egy új ismeretséget jelenthet, de annak is megvan az esélye, hogy a magánéletedben készítesz most elő egy változást. Nézz önmagadba és lásd meg, mi a legjobb neked. Legyen most az elsődleges célod az és ne helyezd mások érdekét a magadé elé ez egyszer.

A hét második fele ideális lehet a kreatív munkára, az ötletek megvalósítására. Ezekben a napokban szinte kavarog majd az agyad, tele leszel friss elképzelésekkel és kialakulhat benned valami, ami meghatározhatja a közeli és a távoli jövődet is. Ne hagyd, hogy elsikkadjanak a gondolatok, melyek most megszületnek az elmédben!

>>> Ez itt a novemberi horoszkóp

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében egy kockázatvállalás pozitív eredményhez vezet, ez azonban nem szabad, hogy arra sarkalljon téged, hogy ezután gyakrabban menj bele kockázatos helyzetekbe. Ne feledd, az esetben a kivétel erősítheti a szabályt. Ezekben a napokban a szokásosnál több papírmunka várhat rád, ami különös figyelmet igényel majd a részedről.

A hét vége izgalmas és érdekes beszélgetéseket hozhat, amelyben világossá válhat, hogy valakivel, vagy valakikkel mennyire egyezik a gondolkodásod és az érzelmeid. Ezek a napok most alkalmasak a nagy beszélgetésekre és a világmegváltó gondolatok megvitatására, de alkalmasak arra is, hogy félreértéseket szüljön egy hibás, vagy félreérthető megfogalmazás. Légy óvatos.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.