Heti horoszkóp 2021. november 8. – november 14. – Felborzolt kedélyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.06. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kevesebb aggodalommal és félelemmel nézhetsz szembe, mint eddig és ez feloldhatja benned a még meglévő gátlásokat is. Mindez pedig megmutatkozhat a kapcsolataidban is, melyeket most felszabadultság és nyitottság jellemez. Önbizalmad növekedése most arra is lehetőséget ad, hogy kezdeményezően lépj fel egy vitás kérdés elsimításában.

A hét második felében ki kellene mozdulnod a komfortzónádból és olyasmivel is foglalkoznod kellene, amivel amúgy nem szereted az idődet tölteni. Jó dolog a kényelem és a megszokás, de most ezeket egy kis időre fel kell adnod. Szerencsére a családod segít majd és támaszt nyújt számodra ebben is.

>>> Ez itt a novemberi horoszkóp

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény arra késztet, hogy az életed legszemélyesebb területére összpontosíts és egy felszínre került problémát, vagy feszültséget mihamarabb kezelj. Pozitív hozzáállással, nyíltsággal és őszinteséggel van esélyed arra, hogy rövid idő alatt elrendeződjön minden és új egyensúly alakuljon ki, mely egy sokkal stabilabb alapokon álló, kiszámítható helyzethez vezet majd.

A hét második felében fokozottan érzékenyen reagálhatsz a külső környezeted változásaira és különösen egy ember viselkedésére. Legyen bármilyen megrázó is az illető cselekedete, igyekezd minél kevésbé láttatni a külvilág számára mindezt. Légy hűvös és tartózkodó, ne reagálj indulatosan. Egy rövid néma csend gyakran erőteljesebben hat, mint fél óra kiabálás.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.