Heti horoszkóp 2021. november 8. – november 14. – Felborzolt kedélyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.06. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első időszakában érdemes egy kicsit lassítanod, pihenned és arra is szükség lehet, hogy néhány dologról elgondolkodj az életedet illetően. Könnyen lehet ugyanis, hogy kiderül, álmokat kergettél, valaki ugyanis egyáltalán nem olyan, mint ami a te elvárásaidban szerepel. Hamarosan döntened kell ezzel kapcsolatban és a döntés, ami vár rád egyáltalán nem lesz könnyű.

A hét második felében pozitív és harmonikus érzelmek irányítanak az életedben. Előtérbe kerül a bizalom és most tiszta lappal kezdhetsz bele egy új kapcsolatba. Összpontosíts a pozitív dolgokra és a zavaró tényezőket most hagyd figyelmen kívül. Valaki a támogatásodat kéri egy ügyben, amit nyugodtan megadhatsz neki.

>>> Ez itt a novemberi horoszkóp

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében közelíts pozitívan és önbizalommal telve egy kérdéshez, amely szinte mindenkiből komoly érzelmeket vált ki a környezetedben. Most egy egyéni megközelítéssel talán megütközést, ellenállást válthatsz ki egyesekből, de ez ne szegje kedvedet. Ha egy álláspontról úgy érzed, hogy helyes, védd meg azt mindenki előtt. A közeljövő valószínűleg téged igazol majd.

A hét második felében érzékenyen és empatikusan kell közelítened egy fontos kérdéshez és óvatosan nyilatkoznod, vagy véleményezned mindezt, mivel a környezeted egy része ésszerűtlenül reagálhat a körülöttünk folyó dolgokra. Ne feledd, hogy néha egy problémát kezelni egyszerűbb, mint az emberek reakcióit megjósolni.

.