Havi horoszkóp 2022. január – Nagy lépések előre

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.12.28. 16:00

A Szűz lépései most nem mindenkinek tetszenek, a Nyilas körül egy nagyobb változás körvonalazódik. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, ezt azonban nem teszi könnyebbé, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy ellenőrzés miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap közepén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hozhat az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége kavargó energiákat és szenvedélyt hozhat az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem épp mágnesként fogod vonzani magad felé az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp 

Bika – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az időszakban ráadásul egyesek tesztelhetik, mennyire vagy kitartó, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj most egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat egy sokkal komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél egy fontos területen. A hónap utolsó napjai viszont egy rövid utazást is hozhatnak számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.