Havi horoszkóp 2022. január – Nagy lépések előre

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.12.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett vitalitásod segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezek a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy kezdeményezést indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A magánéletedben viszont egy múló bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól felépített kapcsolat is néha. Ez arra sarkall, hogy elgondolkodj azon, milyen módon növelheted az elkötelezettséget a kapcsolatban egymás iránt.

A hónap közepén az idegesség és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyre ráerősíthet az is, ha valaki rossz tanácsát fogadod meg. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

A hónap második felében egy nagyobb változás körvonalazódhat körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet az intuíciódra is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthat be a személyes életedben.

A hónap végén kissé elfáradhatsz és megnövekszik az igényed egy kis gyengédségre, romantikára. Szerencsére van körülötted olyan valaki, akitől ezt mindig megkapod, amikor vágysz rá.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp 

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában rádöbbenhetsz, hogy az életedben egy időszak hamarosan lezárul és neked új célokat, új projekteket kellene találnod. Mielőtt azonban ezeken járnának a gondolataid, ünnepelj és főleg pihenj egy kicsit, hiszen valószínűleg mindezt nagyon is megérdemled. Ezek a napok most számodra erőt és magabiztosságot hoznak, melyet jól felhasználhatsz arra, ha most egy életmódbeli változást, vagy akár egy új mozgásformát vezetnél be a mindennapjaidba.

A hónap közepén a türelem legyen a legfőbb erényed, mivel egy kellemetlen helyzet, vagy provokáció áldozata lehetsz. Valaki ugyanis olyasmit kér tőled, vagy olyan ajánlattal talál meg, amely számodra minden bizonnyal hátrányos következményekkel jár. Légy udvarias, de határozott. Magabiztos fellépéssel ugyanis hamar elhessegetheted azokat, akik a te hátadon szeretnének feljebb mászni.

A hónap vége egy kis extra bevétel miatt is ideális lehet számodra arra, hogy meglepetéssel készülj a szeretteid felé. Ezekben a napokban okos döntésekkel és a modern technológia használatával olyan lehetőségeket is megtalálhatsz, amelyre talán még te magad sem számítasz. Mindehhez azonban elképzelhető, hogy segítséget kell majd kérned olyantól, akiben maradéktalanul megbízol.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.