Havi horoszkóp 2022. január – Nagy lépések előre

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.12.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban hatékonyan tudsz előrehaladni egy projektben, legyen az magánjellegű, vagy munkahelyi, ehhez azonban kénytelen leszel a családi és személyes kapcsolataidban némi áldozatot is hozni. Ezekben a napokban valaki értékelni fogja a munkádat, ami több pozitívumot és egy érdekes újdonságot is hozhat az életedbe.

A hónap közepén a magánéleted terén várható egy minőségi ugrás, ami talán váratlanul, szinte a semmiből bukkanhat elő egy meglepetés, vagy egy új ismeretség formájában. Mindennek köze lesz egy ajándékhoz, vagy egy közeljövőbeli utazáshoz is. Ezekben a napokban szinte szárnyalsz majd és még az unalmas munkafolyamatokat is szívesen végzed el.

A hónap végén valaki kellemetlen meglepetést okozhat neked szemtelenségével és gátlástalanságával, de legyen számodra a dolog bármilyen felháborító, nem fogsz tudni igazán haragudni az illetőre. Ezekben a napokban nagyon kell ügyelned arra, nehogy egy elhamarkodott döntéssel valamilyen bajt okozz a későbbi önmagadnak. Különösen figyelj arra, mit és milyen formában írsz alá!

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp 

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban lehet, hogy rád tör az unalom, vagy az érzés, hogy az életed lehetne egy kicsit izgalmasabb is. Tehetsz érte, változtathatsz, de mindehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyasmit is be kell vállalnod, amely mindeddig nem tartozott a szokásaid közé. Vállald be, próbálkozz és hamar kiderül, hogy mindez komoly elhatározás-e részedről, vagy valóban tartós igényed van arra, hogy változtass az életeden.

A hónap közepe kissé hajtósabb, tempósabb lehet a szokásosnál, ami megnövelheti a hibalehetőséget bizonyos tevékenységeidnél. Próbálj alaposan koncentrálni arra, amit csinálsz és ügyelj a helyes kommunikációra is. Egy félreértésből adódó probléma ugyanis most végzetes lehet és hosszabb időre visszavetheti a dolgaidat egy igen fontos területen.

A hónap utolsó időszakában, valakinek a lustaságából, vagy feledékenységéből problémád adódhat, ami extra munkát és feszültséget is hozhat. Ha pedig mindez még pénzügyileg is érint téged, akkor valószínűleg elhúzódó vitákkal is számolnod kell, hacsak nem akarod a kérdést nagyvonalúan kezelni. Ezekben a napokban hajlamos lehetsz a gyors döntésekre és arra is, hogy ezeket a szokásosnál kevésbé gondold át, így kerüld azokat a helyzeteket, ahol fennáll például egy impulzusvásárlás veszélye.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.