Havi horoszkóp 2022. január – Nagy lépések előre

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.12.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első napjai egy új kezdetről szólnak és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telnek majd el. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap közepén egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben továbbhaladt, így néhány dolgot ideje lehet újragondolni ezzel kapcsolatban. Tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lesz arra, hogy néhány fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

A hónap végén egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelenhetnek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség van, hogy lemondj néhány felesleges, vagy káros dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp 

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyomás nehezedhet rád, ráadásul valaki még meg is próbálja nehezíteni az életedet némi intrikával. A megpróbáltatásoktól nem kell félned, hiszen most is jól terhelhető vagy, de az áskálódást nem kell szó nélkül hagynod. Tedd helyre az illetőt, ehhez pedig elég lesz néhány hűvös mondat is, ami után fülét, farkát behúzva távozni fog.

A hónap közepe az alkalmazkodásról szólhat, mivel egy alapvető körülmény változhat meg a környezetedben és ezt muszáj lesz neked is figyelembe venned. Ha viszont már hozzányúlsz dolgokhoz magad körül, nézd azt is át, nincs-e a terveid közül olyan, amelyet már nem is érdemes megvalósítani ebben a formában.

A hónap végén kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amely viszont jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, dolgok és még emberek is, amelyeknek a hiánya nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban. Tekints más szemmel a jövőben ezekre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.