Havi horoszkóp 2022. január – Nagy lépések előre

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.12.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején meg kell próbálnod kompromisszumot kötni egy fontos ügyben, ezt azonban ne éld meg visszalépésként. Az élet kompromisszumok sorozata, muszáj alkalmazkodnunk ugyanis a külső körülményekhez.

Ezekben a napokban sokat gondolkodtál múlton és jövőn, talán visszatekintettél eddigi életedre és előre az előtted álló évekre is. Ha reálisan gondolkodsz, akkor valójában sokkal többet értél el, mint ahogyan azt előre eltervezted, légy büszke önmagadra és az eredményeidre.

A hónap közepén szükséged lehet minden éberségedre, ugyanis egymás után több választási helyzet elé állít majd az élet. Készülj fel arra, hogy nem mindig sikerül majd a legjobb lehetőség mellett döntened. Ne akarj mindenben tökéletes lenni, mert az úgysem fog sikerülni az adott körülmények között.

A hónap egy olyan váratlan eseménnyel zárulhat, melyet megfelelő mederben tartanod sokkal nehezebb lesz, mint az előzetesen gondolod. Ne feledd, hogy nem lehet mindent megoldani szelíd eszközökkel. Néha oda kell csapni az asztalra is, ha nincs már lehetőség már.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp 

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében teljesül a vágyad, különösen akkor, ha egy kis izgalomra vágysz. Ezekben a napokban ugyanis pont ez az, amiben részed lesz. Egy váratlan esemény kiszámíthatatlan hatással bírhat a dolgaidra, emiatt számíthatsz némi feszültségre és időzavarra is. A dolog jó oldala, hogy mindez alkalmas lesz arra is, hogy egy mélyebb összefüggésre döbbenj rá, ami a későbbiekben nagyon hasznossá válhat az életedben.

A hónap közepén főleg szellemi téren leszel sokkal elfoglaltabb a szokásosnál. Pénzügyek, üzleti ügyek, tervezés és szervezés kötik le a napjaidat, ami számodra egyszerre lesz üdítő, izgalmas, és fárasztó is. Ezekben a napokban igyekezz fogékonynak bizonyulni az újdonságok iránt, mivel egyes megoldások nagyon komoly megtakarításokat hozhatnak az életedbe.

A hónap vége nyugodtan és szeretetteljesen telik, amit csak erősít, hogy ezekben a napokban pénzügyileg is stabilizálódik a helyzeted. Mindezek mellett egy kis extra örömre is számíthatsz, amit egy meglepetés, szerencsés esemény, vagy extra bevétel okozhat neked. Ha pedig netán kalandosan zárnád ezt a hónapot, most engedj a csábításnak egy a magánéletedet érintő ügyben.

.